Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Önbizalomhiány? Tudat alatt? 20l

Önbizalomhiány? Tudat alatt? 20l

Figyelt kérdés
Rengeteget olvastam már arról mi okoz önbizalomhiányt. Mégsem tudom megfejteni, hogy nálam mi okozza. Nem vagyok csúnya, megnéznek a pasik, buta se vagyok. Normálisnak, értelmesnek gondolom magam. Őszinte vagyok és becsületes. Persze vannak rossz tulajdonságaim is, de nem érzem magam rossz embernek. Akkor miért van az, hogy nem tudok az emberek szemébe nézni? Miért érzem magam kevesebbnek mint mások? Van még ezzel így valaki?
2011. szept. 3. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is ahogy olvastam szintén magamra ismertem, csak ellenkező nemből. Külsőmmel semmi gond, magamat én is értelmesnek gondolom, de én se tudok az emberek szemébe nézni, ha kommunikáció kerül sor, akkor gyorsan szeretnék túl esni rajta, szóval nem értem az egészet. Amikor az utcán gyalogolok, akkor én is kevesebbnek érzem magam másoknál... nem tudom, hogy lehetne önbizalmat meríteni, meg hogy mi okozza ezt az egészet. Jó lenne hasonló problémával küszködő személlyel találkozni vagy ilyenek.

21/F, Miskolc.

2011. szept. 4. 18:53
 12/15 A kérdező kommentje:
ha gondoljátok nyugodtan küldjetek privátot. én is szívesen beszélnék erről :)
2011. szept. 5. 02:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Küldenék privátot, de nincs beállítva nálad:(
2011. szept. 5. 10:10
 14/15 A kérdező kommentje:
most már elvileg beállítottam :)
2011. szept. 5. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
én is így vagyok ezzel..18/L
2011. nov. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!