Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy legyen kisugár...

Mit tegyek hogy legyen kisugárzásom?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy nekem egyáltalán nincs.
2011. aug. 31. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Légy magabiztos, mosolyogj sokat, legyen stílusod :)
2011. aug. 31. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Légy magabiztos, legyél megelégedve önmagaddal, mert ha eleve lerí rólad, hogy utálod magad, az nagyon meglátszik a kisugárzásodon.

Mosolyogj sokat, mert vannak iylen p*csák, akik azt hiszik, hogy a flegma nézéssel menők lesznek, de valójában sokkal jobb egy mosolygós, vidám lányt látni.

Légy laza (ne vidd túlzásba), és humoros. Van, akiben ez alap, hogy megvan, csak nem használja ki. Használd ki! Sok sikert :)

2011. aug. 31. 20:18
 3/7 anonim válasza:
57%
Inkább mit egyél. Mondjuk egy kis urán jól jönne neked.
2011. aug. 31. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
ma 20:20 neked meg ólom
2011. aug. 31. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Menny Csernobilba vagy Hirosimába xĐ
2011. szept. 4. 13:36
 6/7 pyronka ***** válasza:
hordj magaddal zseblámpát:))
2011. szept. 4. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: -.-" :DDD:::D::D:D:D:D:DD

Nekem is épp ez volt a bajom tavaly.. vagyis nem mondták, hogy nincs, csak én éreztem azt, de akkoris zavart.

Idéntől sokat mosolygok és mindig nevetek.. és azthiszem már van kisugárzásom:D És neméppen negatív (:

2011. szept. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!