Mit tegyek, hogy jó legyen a kisugárzásom?
Kell egy nagy adag önbizalom, mosolyogni mindig mindenkor, bátran a szemébe nézni mindenkinek, egyenes határozott testtartás.
És, ha ezek együtt vannak akkor már meg is van a siker. De, nem elég ezt színlelni, így is kel érezni magunkat, ennek természetesnek kell lenni.
Szia!
Hány éves vagy? :) Tudod van egy olyan "megfigyelés", hogy aki belül harmóniában él magával, a testével-lelkével, kívülről is meglátszik. Ami rosszat tettél, azon próbálj túllendülni. Senki sem tökéletes! Ezek után pedig "építsd" fel újra magad, mosolyogj az emberekre, legyél kedves velük. De ne kötelezőből, hanem úgy próbáld, hogy "belülről" jöjjön. először apróságokat tegyél (átadod a helyet a buszon , rámosolyogsz egy kemény arcú emberre , a boltba előreengedsz egy kismamát) szóval bármit, amivel a lelki alapok fejleszthetőek. Innen már könnyebb lesz, és mások is észre fogják venni a változást.
Az önbizalom a legfontosabb.
A múltbeli hibáidat fogadd el, hogy meg nem történtté nem tudod tenni őket, de tanulj belőlük, és csak a tanulságot vidd magaddal. Ne süssön rólad, hogy szégyenkezel - azt tudatosítsd, hogy nem az a baj, ha hibázunk, hanem hoyg ha többször elkövetjük ugyanat a hibát, azaz ha nem tanulunk a hibáinkból! Törekszel a fejlődésre, tudatos ember vagy, nem csak úgy élsz bele a vakvilágba, szerintem ez egy jó alap!
Megkeseredettség? Ismerek ilyen embereket. Szerintem gyávák. Sokkal érdekesebb az élet, ha közel engedjük az embereket - azokat, akik úgy tűnnek, hogy megérdemlik - és bekockáztatjuk, hogy néha tévedünk. Még mindig jobb, mint kiégett, bizalmatlan, netán másokat becsapó, szeretetre képtelen f.sznak lenni.....
Na, én meg pont az ellentéte akarok lenni, túl sok hapsi szólít le, és nem hagynak békén, nem tudok így utazni, félek, hogy mikor kap el egy őrült, most is van egy, aki nem értette a nemet, remélem nem lesz baj.
(hozzátenném egy elég molett női egyed vagyok)
Szóval, ha sikerül is, csak óvatosan! :)
csak akkor fogják az emberek látni benned a ragyogást, a belső szépséget, ha változol belül.
pl. végezz valamilyen karitatív munkát legalább egy ideig, mondjuk segíts a hajléktalanokon, beteg gyerekeken, kutyákon, amelyiket közelebb érzed magadhoz. ha tényleg szívvel, szeretettel csinálod, akkor ez némi belső átalakulással fog járni, nemesedik a lelked, valóban jószívű és kedves leszel.
ezt pedig nem marad majd észrevétlen, hidd el.
de ez csak akkor működik, ha nem kényszerből csinálod. ha erre még nem vagy kész, akkor még ne is várd, hogy nyitnak feléd az emberek, mert nem fognak érzékelni semmilyen változást a kisugárzásodban.
tehát, ha még nem menne, akkor előbb olvass önfejlesztő könyveket, járj el sportolni pl. ez is egy jó út a változáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!