Mivan velem? Ha álmos vok iszok energia italt és csak álmosabb leszek?
szimpla hülye vagy,ennyi...
éhes vagyok mint egy állat megeszek egy 100kilós sült disznót és mégéhesebb leszek -.-"
ne akard megmagyarázni hogy a te szervezetedre ellenkezőleg hat a koffein mer még a végén bezárnak valami laborba mert nem emberi vagy az tuti
Csak álmosabbnak érzed magad, de valójában pörög benned az adrenalint, és ha majd leragad majd a szemed, befekszel az ágyba és próbálnál elaludni, ott fogsz szenvedni az ágyban, hogy forgolódsz jobbra-balra. Hidd el, én ugyanígy vagyok vele, mint te.
Ne igyál este lefekvés előtt energiaitalt, mert ha sikerül is elaludnod, korántsem leszel annyira kipihent, mint mondjuk egy pohár tejtől.
adrenalin*
bocs a helyesírási hibákért, énis energiaitalt iszom. :D
Ha megnézed,
400mg/100ml taurin van az energiaitalban (szinte mindegyikben)
A taurin nyugtató hatású (nézz hutána ha nem hiszed).
A koffein az élénkítő, az is van benne egy kávéra való, de ha a koffeinre már immunis vagy, akkor csak a nyutató hatás tud érvényesülni...
Ha álmos vagy aludjál és ne a mérgező szarokat igyad.
Egy tizenöt éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!