Szerintetek hatásos a chemtrail ellen az orgon energia alapján működő chembuster?
??? Mi a szar az az orgon energiás chembuster???
Nem mondod, hogy elhiszed, hogy van valójában olyan, hogy chemtrail???
Hát éppen hatásos, de csak akkor, ha mummogtatod a chembuster birgentyűjét, méghozzá az orgon energia áramlás kocorgjának ütemében. Minden harmadik ütemnél limbelni is kell, különben elszakad a cimba, és akkor úgy elszáll, hogy tyű!
Úgyhogy nagyon vigyázz vele!
Hatásos, de vegyél legalább hármat. Remélem jó drága.
Amúgy én is láttam már ilyen sávokat, de miért is zavar ez téged?
Szerintem nem hatásos, mert köztudott hogy az orgon energia csak akkor nyerhető ki az avokból, ha éppen a primpo a kis sat fedésébe kerül és a környéken feketelyuk is van.
Tárolni meg ugye csak orgontartályban lehet, de az költséges.
Inkább tulip energia alapján működő chembustert javaslok, mert annak a színskálája az ultraibolyából a vőrősbe tolódik, ami sokkal koncentráltabb.
Azért látom vannak itt szakértők a témában.
Én igazából arra gondoltam amikor 6 csövet szabályos hatszög alakban elhelyeznek és mindegyik csőbe tesznek műgyantát, különböző fémforgácsokat és kvarckristályt. Ez hatásos?
Hol tudok kvarckristályt beszerezni?
Az eddigi válaszokat is köszönöm.
Bocs elírtam.
A 6 csövet beleteszik vmilyen tartályba, vagy vödörbe és abba tesznek műgyantát, fémeket és kristályt.
"Hol tudok kvarckristályt beszerezni?"
Homokozóból.
Minden mást találsz lomtalanításkor az utcán. Csak az ott ücsörgő napsütötte emberekkel kell megküzdened, de annyit megér a dolog.
Mit akarsz te? Az égről eltüntetni ezeket az általam még sose látott csíkokat? Vagy talán a kellemes bárium aluminium-oxid koktélt a véredből?
Ha árulnak kimondottan ilyen szart, aminek ilyne cifra cefre neve van, akkor erre van egy elméletem: Elhitetni az álmodozókkal,hogy potenciális veszélyben vannak, és adni nekik egy olyan terméket, amitől megnygszik az elmélyük. A gyártók hatalmasat kaszálnak rajta, hogy rá tudtak venne erre a szemétre, hogy vedd meg. Ez bombább üzlet mint a szintén kamu táplálékkiegészitő kereskedelem, ott is csinálnak sokmindennek ellenreklámot, hogy annak hatására vedd meg ezeket a termékeket. Ez is lehet,hogy ezen az összeesküvésen alapszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!