Van ellenérzésed a horgászokkal kapcsolatban? (Esetleg a vadászokkal? )
De már írta, h max fácánt lőne.
Nem üdvös, de enni kell. Márpedig ahhoz mindenkinek joga van, h ne bolti, ki tudja mit átélt tyúkot vegyen, hanem természetben élő állatot.
Más: Az őznek nincs természetes ellenfele, szóval vagy visszatelepítjük a hiúzt, farkast, medvét, vagy kilőjük a "felesleget" különben túl sokan lesznek. Mondjuk megjegyzem én inkább az előbbire szavazok, mint az utóbbira.
A horgászok is a horgászat öröméért teszik, ki tudja valami élvezetet találnak benne az emberek, az ő dolguk, én csak azt írtam, h ennyiből viszont nem gáz.
Volt már rá példa, hogy egy szigeten elszaporodtak a rénszarvasok, aztán éhen haltak. De volt ilyen példa emberekkel is a Húsvét-szigeten.
Ha meg annyian lesznek a szarvasok, hogy a szántóföldekre járnak, és lelegelik az egészet, az valóban gáz, mint ahogy az is, ha egy állatnak nincs természetes ellenfele.
Mondjuk most hogyha a saját példámon végig gondolom, én akkor szerettem horgászni, ha úgy volt, h hazavisszük a halat, és megsütjük/főzzük, és az milyen jó lesz, addig is meg ülök a vízparton, olyan emberekkel, akiket kedvelek. Am utálok horgászni, de ilyenkor szerettem.
Lehet hogy a vadászatnál is vhogy így megy. Tudja hogy lesz majd egy fácánja, amiből csinál vmi finomat, addig meg járja az erdőt, és azokkal van, akikkel szeret lenni.
Nem lehet?
Te melyik részét nem értetted annak amit leírtam?
Úgy gondolod, hogy utána meg is sütitek az újszülötteket? Mert én én azt írtam, hogy közben kifogom az aznap esti vacsorát.
Elég érdekes ízlésed van, nem mondom. És paprikás lisztbe forgatod utána a csecsemőket, vagy baba levest főzöl belőle? Áruld már el, mert annyira kíváncsivá tettél, hogy milyen lehet ez a gasztronómiai csoda. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!