Most tisztára megbolondultam?
Figyelt kérdés
Amióta láttam Batman - a sötét lovag c. filmben Jokert azóta nem birok másra gondolni mint rá, nagyon tetszett nekem az arcfestése, meg amikor elmosódott, a ruhája, a beszéde, a nevetése, a nézetei, egyszóval minden. Mindig rám tör a depi ha eszembe jut h nem lehet velem mert ő igazából nem létezik, viszont ha csak simán rágondolok, vagy ha megnézem megint a filmet jó kedvem lex. néha arra gondolok h megpróbálkoznék drogokkal h lássam őt!!!Engem nem érdekel rajta kivül szinte semmi :SSS2011. aug. 27. 09:01
21/31 A kérdező kommentje:
de ne gondold h mindig szomorú vok emiatt, mert ugyanakkor jó hogy megismertem, és jó látni meg minden, csak vannak dilis napjaim :SSS am. szoktam a barátnőimmel sétálni meg ilyenek:)))
2011. aug. 29. 17:00
22/31 anonim válasza:
Ma 16:12 - Megint én.
Akkor alapvetően nem is szoktál rá "úgy" gondolni? Nem értem miről beszélünk. :]
23/31 A kérdező kommentje:
ha az "úgy" alatt azt érted h belezúgtam-e, hát belezúgtam, csak szerinted most ez normális O_o???
2011. aug. 29. 17:15
24/31 anonim válasza:
Normálisnak korántsem mondanám, és már mondtam hogy ez csak egy egyszerű fellángolás. Nekem is megvan a Batman DVD, bírom Jokert, jó arc, de az hogy valaki belezúgjon elég furcsa dolog. Csendben várd míg elmúlik, nem kell hangoztatni, bár szerintem nem is nagyon volt szándékodban.
25/31 anonim válasza:
Ja, és a drogos ötleted eléggé megrémisztett.
26/31 A kérdező kommentje:
hát most h így belegondolok a drog nem volt vmi jó ötlet, am. nem akarom elfelejteni, annyira szeretem h ő olyan más, :DD
2011. aug. 29. 17:27
27/31 anonim válasza:
Inkább csak rajongsz érte, szerelemről szó sincs.
28/31 A kérdező kommentje:
hát nem tom, én másnak érzem
2011. aug. 29. 17:48
29/31 A kérdező kommentje:
tudom h hülyeségnek látszik de én téll szeretem őt
2011. aug. 29. 18:00
30/31 anonim válasza:
szerintem ez normális, minden 2. ember rá gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!