Egy hulladék vagyok. Van kiút?
Egyre érdekesebb... Először jön mindenki hogy mekkora szarul érzi magát, aztán írok pár kommentet, mostmeg visszajövök és minden komment tele van a vigyorgó smilie-kkal meg ismerkedni akar mindenki lelkesen....
Lenyűgözőek vagytok :) Pedig azt hittem valami bajotok van aztán itt kiderül csak nem volt kivel beszélgetni?!
Igazából csak nem vagyok msn felhasználó.
Meg facebook sem. Meg egyik sem.
Én valódi fizikai kapcsolat felhasználó vagyok :)
Na látod, én vagyok az aki csalódást tud okozni, egyszerre kettőtöknek :)
Ti továbbra is elkápráztattok engem, mivel az életerő energia az sugárzik belőletek, ha épp úgy hozza kedvetek :)
Én viszont mára elbúcsúzok, örülök hogy felpiszkálhattam a kíváncsiságotok :)
tényleg? :) belőlem az energia? ilyet se mondtak még. :) egyébkét most tényleg jobban érzem magam egy kicsit, de végül is a depresszió nem annyiból áll, hogy egész nap a sarokban sírok. megvan a világnézetem és a magamról alkotott képem, csak nem mindig hangoztatom. kár hogy csak élőben szeretsz beszélni mert én élőben egy szót sem tudok szólni. :)
egyébként nem nagyon tudom most pozitívan látni a világot vagy az életem.. talán majd megváltozik.. remélem nem lesz késő. (jó tudom, ez elég drámaian és hülyén hangzott..) csak az a baj, hogy nem mehetek el a pszichológushoz. pedig rámférne.
Itt most komolyan arról megy a vita hogy ki a nagyon szerencsétlenség?????????????????????????
Eddig azt hittem, én vagyok a legnyomorékabb emberi roncs a földön, de látom hogy tévedtem XD Én legalább nem vetekszem a "rangért" :|
@fizikaikapcsolatfelhasználó: belőlem, életenergia? valamit elnéztél...
@ex-önbizalomhiányos: hát ja, könnyű azt mondani, hogy nézzük pozitívan a világot. hogy is kezdjek ehhez hozzá?:D
@utsó: hát ja bameg eddig vetekedtünk a rangért, de te most nyertél. gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!