Ez mért van? Néha mért nem igazodom ki az érzéseimen?
Figyelt kérdés
ma is pl egész nap a barátaimmal voltam,tök jó kedvem volt,most meg magányosnak érzem magam,és rossz kedvem van.de van,hogy fogalmam sincs mit érzek,csak egyszerűen meg akarok szűnni.14/L2011. aug. 23. 19:44
1/2 anonim válasza:
hát hogy mért van, fogalmam sincs de énis ilyen vagyok. Egyik pillanatban: hú de szép az élet, a másikban meg legszivesebben elásnám magam
2/2 anonim válasza:
4-5 évesen lehet azt nem értetted, mit nézegetnek a fekete krixkraxos lapokon (könyvön) az idősebbek. Mert mért nem tudtad mi az olvasás.
Most az érzelmeiden morfondírozol. Most ezt nem érted.
Én pl már tisztában vagyok ezekkel az érzelmi kérdésekkel (azt hiszem legalábbis) csak én meg azt nem értem hogy adhatnám át ezt a tudást azoknak akik még nem jöttek rá maguktól mint én...
Az egész mögött a fejlődés áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!