Mi az, amit a legjobban bánsz az életedben, nem is érted, hogy követhetted el, hogy mondhattál ilyet, stb. és egyáltalán nem vagy rá büszke?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 09:28
11/13 anonim válasza:
Anyám helyett is bánom,hogy összejött apámmal.
Bánom,h nem követtem hűen az álmaimat.
Bánom,hogy nem feküdtem le az első barátommal.
Hogy nem szerettem eléggé,hogy nem mondtam meg,hogy szeretem,hogy nem vállaltam magam és az érzéseim.
12/13 anonim válasza:
Felnött fejjel gyerekesen naiv voltam.Szerelmes lettem,hagytam magam kihasználni és most itt állok közel 1 milliós adósságal,amiből hamarosan tárgyalás lesz.Megbántam,hogy megismertem ezt az alakot.
13/13 anonim válasza:
bánom, h anyával nem jó a kapcsolatom, bánom hogy azokat bántom meg mindig, akik a legjobban szeretnek :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!