Túlsúllyal állapotos lettem és ezidáig még kordában tudtam tartani a súlyomat. Nem kis feladat.
30 éves, 24 hetes kismama
2009. júl. 8. 15:34
2/24 anonim válasza:
Én mindent,amit elértem eddig (28),a magam erejéből értem el.Szülői segítségem nem volt,senki sem segített semmiben.Sem pénzben,sem döntésekben.És mostanra van egy gyönyörű kisfiam,egy szerető férjem egy saját lakásom,munkánk és autónk ...szóval mindenem megvan,erre vagyok büszke!!!
Köszönöm a kérdést,jó volt leírni ezt!
Szép napot neked!
2009. júl. 8. 15:37
3/24 anonim válasza:
semmire
2009. júl. 8. 16:16
4/24 anonim válasza:
Én iszonyú büszke vagyok a két lányomra! :D Ezenkívül a férjemre, hogy milyen jó szakember, és nem utolsó sorban a most szerzett diplomámra. És arra, hogy szülői segítség nélkül is boldogulni tudtam, valamint arra is, hogy nem lett igaza az általános iskolai osztályfőnökömnek, aki azt mondta, hogy nem vagyok képes elvégezni még egy szakközépiskolát sem. :D:) Alig várom, hogy egy osztálytalálkozón bevágjam neki, hogy diplomás vagyok! :)
2009. júl. 8. 16:20
5/24 anonim válasza:
Életkor lemaradt: 27
2009. júl. 8. 16:21
6/24 anonim válasza:
hogy végül mégsem lettem öngyilkos
2009. júl. 8. 16:56
7/24 anonim válasza:
Párkapcsolatomra, arra, hogy tervezzük a közös jövőnket. Hogy tanulok, tehetséges vagyok sok mindenben.. És hogy jól látom a körülöttem lévő világot! Valamint a Nagymamámra! :-)
2009. júl. 8. 17:01
8/24 anonim válasza:
Arra, hogy bármi történik, mindig fel tudok állni, hogy sokkal érettebb vagyok, mint egy korombeli lány, hogy írok, ráadásul képzőművésznek készülök. Hogy volt már egy kiállításom. És büszke vagyok, mert tudom: a határ a csillagos ég! 15/L
2009. júl. 8. 17:04
9/24 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés!!
Lássuk csak..a kitartásomra?? Nem vagyok képes 5 kilót hízni már 2 éve!!!
A párkapcsolatomra?? Nem az én érdemem, hogy szeret...
Az érettségemre? Vannak nálam sokkal önállóbbak is...( a szüleimmel élek)
Gyerekem még nincs...
A tudásomra?? Mindent másoktól szereztem...
Fogalmam sincs még gondolkodok rajta...
17/l
2009. júl. 8. 17:49
10/24 anonim válasza:
arra, hogy képes vagyok a sziklából vizet fakasztani:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!