Minden buliba be vagyok rugva, de nem vagyok rá büszke, van még igy ezzel vki?
És miért rúgsz be mindig?
Én nem vagyok így vele, de te még tehetsz ellene ha akarod.
Egyenes az utad az alkoholizmusba. Csak akkor már nem fog zavarni. Hamar meghalsz és a májadtól nem lesz helye a többi szervednek kb. Azonkívül agysejtek rohamos szintű pusztulása. A családod utálni fog, ha lesz gyereked ő is, kirúgnak az utcán élsz pár napig míg meg nem halsz.
Mértéktartóan kell piálni.
hát miért is? talan a buli kedvéért, mert talán boldogtalan is vagyok, igy probalok megfeledkezni rola
18 f
azer alkoholista még nem vagyok, es sztem (remélem) nem is leszek,
néha undorodom magamtol es az alkoholtol :S
de nem érdemes ezzel tönkretenned a szervezeted.mi lenne, ha egyszer is megerőltetnéd magad egy egy buli alkalmával,hogy nem iszol?belehalnál?
tudod, szerintem egyik sem jó. se az , ha lány részeg, vagy fiú-mindkettőnél elég visszataszító:S
persze ha néha előfordul nem olyan gyakran- mondjuk 2 hétben egyszer- az még ok. de ha rendszerességel előfordul , akkor nagyobb az esélye,hogy te is alkoholista leszel.
gondolkodj el ezen picit, hiszen a jövőd is fontos számodra, ne tedd tönkre magad.
talán, hogy bíztatást kapjál arra, hogy még sem olyan ciki , ha valaki részeg
vagy
mert nem akartad magad egyedül érezni?:D(''van még így ezzel vki'')
mértékkel miért nem elég?:-)
elég, ha úgy iszol, hogy csak egy kicsit csiccsents be, nem kell ahhoz a földig leinnod magad.
de te tudod, elvégre úgy cseszed el az életed ahogy akarod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!