Minden buliba be vagyok rugva, de nem vagyok rá büszke, van még igy ezzel vki?
hát régebben mindig be voltam rugva. néha olyan szinten szégyeltem másnap magam a tetteim miatt, hogy az hihetetlen volt :S de ma már nem iszom buliba . Mostanság állandóan be vagyok tépve , ezért nem iszom annyit , csak hogyha nagyon muszály :) ez sem jobb , tudom , de legalább nem fogok szégyent hozni magamra .
22/F
voltál már merevrészeg? detoxba jártál már? velem már megtörtént... ha fél órával később visznek be, meghalok... :S
azóta a likőrös bonbont is csak tisztes távolból figyelem xD
16/L
Mértékkel igyál,nem leszel kottarészeg,viszont jól fogod érezni magad :D
Én életemben egyszer rúgtam be úgy,egy buliba,hogy nem tudtam ki kicsoda,nagyon rossz volt xDDD :S:( Azóta elég nekem egy pohár pezsi a buli elején,meg közben egy üveg sör,vagy egy pohár boroskóla,és jól érzem magam.
17/L
Minket nem érdekel az,ha te részeg vagy,mert nekünk te egy teljesen idegen ember vagy,ez meg csak egy kérdés.Szerintem senki sem büszke arra,hogy holtrészegre issza magát,de ha ettől akkor jól érzik magukat,csinálják.
Ne is tarts mértéket,mert ezek után márcsak az jön,hogy sok barátod elhagy,ha teljesen leiszod magad,és mindig holtrészeg leszel.
Undorítóak a részeg emberek.Apám is alkoholista.De szerencsére vérrokona nem vagyok.:D
Mindenki a mértékről beszél. Én is úgy fogok neki, hogy csak egy kis pohárkával...de pár deci után jöhet bármi.
Amúgy én is majdnem minden buliban részegre iszom magam. Nálam az a gond, hogy kapcsolok ki és nem tudom, hogy mit csinálok. Másnap mesélik a haverok..amikre ők emlékeznek, mert ők is totál részegek.
Amúgy nálunk is van ilyen szentfazék aki nem iszik, de nagyon utáljuk mert minden buli után gúnyolódik, meg meséli mindenkinek, hogy xy mit csinált a tegnap részegen.
Fiatalok vagyunk, jobb ha most iszunk és megtapasztaljuk a káros hatásait, minthogy majd férjként próbáljuk ki oszt üssük verjük az asszonyt.
Ha valaki pia nélkül nem tudja jól érzeni magad, ott már nagy a baj.
Lehet inni, de csak mértékkel. Semmi értelme annak, hogy mindig berúgsz. Nem is élvezed igazán. Elég csak annyit inni, ami meghozza az alaphangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!