Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden buliba be vagyok...

Minden buliba be vagyok rugva, de nem vagyok rá büszke, van még igy ezzel vki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 23:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Szard le amit mondanak.18 vagy nem???ha hetente 1-2 szer mész bulizni miért ne lehetnél szar kész???Nyár meg alapból buli.Inkább most, mint majd feleség meg gyerek mellett járj el.Hajrá, én is szeretek bulizni pedig lány vagyok!!!Nem esek-kelek de jól érzem magam.(pontozzatok le m@jmok)
2010. aug. 4. 00:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne annyit inni, akkor talán nem lennél teljesen kész minden buliban. A mérték szót lassan 18 éves fejjel már meg kéne tanulnod. Lehet élvezni azt a bulit kevesebb piával is, attól rohadtul, nem leszel boldogabb, és még tönkre is teszed magad vele!
2010. aug. 4. 01:05
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

hát régebben mindig be voltam rugva. néha olyan szinten szégyeltem másnap magam a tetteim miatt, hogy az hihetetlen volt :S de ma már nem iszom buliba . Mostanság állandóan be vagyok tépve , ezért nem iszom annyit , csak hogyha nagyon muszály :) ez sem jobb , tudom , de legalább nem fogok szégyent hozni magamra .

22/F

2010. aug. 4. 08:34
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

voltál már merevrészeg? detoxba jártál már? velem már megtörtént... ha fél órával később visznek be, meghalok... :S

azóta a likőrös bonbont is csak tisztes távolból figyelem xD

16/L

2010. aug. 4. 11:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mértékkel igyál,nem leszel kottarészeg,viszont jól fogod érezni magad :D

Én életemben egyszer rúgtam be úgy,egy buliba,hogy nem tudtam ki kicsoda,nagyon rossz volt xDDD :S:( Azóta elég nekem egy pohár pezsi a buli elején,meg közben egy üveg sör,vagy egy pohár boroskóla,és jól érzem magam.

17/L

2010. aug. 4. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Minket nem érdekel az,ha te részeg vagy,mert nekünk te egy teljesen idegen ember vagy,ez meg csak egy kérdés.Szerintem senki sem büszke arra,hogy holtrészegre issza magát,de ha ettől akkor jól érzik magukat,csinálják.

Ne is tarts mértéket,mert ezek után márcsak az jön,hogy sok barátod elhagy,ha teljesen leiszod magad,és mindig holtrészeg leszel.

Undorítóak a részeg emberek.Apám is alkoholista.De szerencsére vérrokona nem vagyok.:D

2010. aug. 4. 18:26
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki a mértékről beszél. Én is úgy fogok neki, hogy csak egy kis pohárkával...de pár deci után jöhet bármi.

Amúgy én is majdnem minden buliban részegre iszom magam. Nálam az a gond, hogy kapcsolok ki és nem tudom, hogy mit csinálok. Másnap mesélik a haverok..amikre ők emlékeznek, mert ők is totál részegek.

Amúgy nálunk is van ilyen szentfazék aki nem iszik, de nagyon utáljuk mert minden buli után gúnyolódik, meg meséli mindenkinek, hogy xy mit csinált a tegnap részegen.

Fiatalok vagyunk, jobb ha most iszunk és megtapasztaljuk a káros hatásait, minthogy majd férjként próbáljuk ki oszt üssük verjük az asszonyt.

2010. aug. 5. 22:29
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

Ha valaki pia nélkül nem tudja jól érzeni magad, ott már nagy a baj.

Lehet inni, de csak mértékkel. Semmi értelme annak, hogy mindig berúgsz. Nem is élvezed igazán. Elég csak annyit inni, ami meghozza az alaphangulatot.

2010. aug. 7. 11:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Régebben én is bekúrtam folyton, de rájöttem, vagyis mondták, hogy akkor nagyon cink vagyok, meg bunkózok!Így leálltam vele, visszafogottabban piálgatok!19/F
2010. aug. 7. 12:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Én eddig kétszer voltam részeg, és mindkétszer nagyon rossz volt utána. Szerintem a titok abban rejlik, hogy képes legyél mértéket tartani, hogy megkérsz valakit, hogy ha kezdesz kész lenni, egyszerűen vegye el tőled a piát. Mi is ezt csináljuk néha egymással. Sőt volt, hogy az egyik barátnőm pénzét is mi raktuk el, mert azt mondta, meg a boltba venni még.... Mondjuk 18 évesen még nem egy nagy dolog, hogy néha túlzásba viszed a bulit, de nem állandóan! Gondolj arra, milyen ciki egy potenciális barátnőjelölt előtt hányni :P 17/L
2010. aug. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!