Minden buliba be vagyok rugva, de nem vagyok rá büszke, van még igy ezzel vki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 23:15
21/24 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok. igaz, h én egy évben 2-szer ha elmegyek buliba, de nem tudok rendesen felszabadulni pia nélkül. ez am elég sz@ar érzés, és nálam például pont akkor jön elő ez az egyedül-érzem-magamat állapot, amikor buli van. minél többen vagyunk annál rosszabb. ezért is iszom mindig. mondjuk én nem vagyok részeg, de akkor is rossz, h még így sem tudom igazán jól érezni magamat 18/L
22/24 anonim válasza:
Mi a f*sznak mész akkor buliba?!
23/24 anonim válasza:
hogy neked legyen mit kérdezni...
24/24 anonim válasza:
igyal bort egy fel,egy uveggel az eleg lessz hogy jo legyen a hangulatod.
En is ezt csinalom mar egy honapja.MInden pentek buli akkor egy uveg bor es nekem eleg h tancoljak meg stb.
A rovid italoktol en is szoktam nagyon nagy hulyesegeket csinalni........masnap meg szegyenkezni de a bortol idaig nem volt semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!