Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok így vele, én...

Csak én vagyok így vele, én vagyok a furcsa?

Figyelt kérdés

15 éves leszek. Nem csinálom azt, hogy elmegyek egy buliba és leiszom magam a sárga fölig aztán tele hányom a mosdót, vagy, hogy nem járok egy bizonyos személlyel egy hétig se de aztán jön a másik.. nem iszok, nem cigizek, nem is cigiztem, nem ülök hajnalig a diszkókba , megjegyzem még a sulibulikba se nagyon járok el. Nem jár az eszem a d*gáson, nem csókolóztam még, nincs barátom vagyis eddig még nem volt.

Ehelyett inkább a lovammal edzek, a lovam "idomítom", kutyámmal, barátaimmal vagyok és a családommal.

Én vagyok a furcsa?

Most én nem a többi kamasz ellen vagyok csak úgy érdekel a dolog.

Mert a szüleim is mondták, hogy menjek bulizni ha akarok igaz nagyon fognak félteni , hogy ne maradjak le az ilyenekről ha akarok menni. De én mondtam nekik, hogy én nem megyek ilyen helyre egyenlőre.

Meg nem is cigizek, és még az osztályba (nyolcadikba) engem izéltek, hogy hohó miért nem cigiztem még, mikor az egész osztály már próbálta rajtam meg egy gyereken kívűl.

Mondom , inkább másra költöm a pénzem..

14/l

2011. aug. 20. 16:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Már nem azért de ehhez hasonló kérdést feltesznek kb 1-2 hetente. Ennek mi értelme? Úgyis gondolod , hogy azt írják: "Igen ez lenne a helyes." ( és igaz is ) Mondjuk engem annyira nem zavar unalmamban elolvasgatom ezeket :) De szerintem fölösleges ilyen kérdéseket feltenni. Mindegyikben kb ugyanaz a lényeg, hogy: Nem cigizik,iszok,drogik,csajoz/pasiz stb stb...
2011. aug. 20. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló! Ha figyelmesen olvastál volna láthatnád, hogy a kérdező leírta, hogy nem szokott itt olvasgatni, így nem tudhatta, hogy gyakran felteszik ezt a kérdést. Amúgy pont abban a korban van, amikor bizonytalan mindenben és úgy érzi, hogy az a jó, amit a többség csinál, ezért kell a megerősítés még akkor is, ha tudja, hogy ő cselekszik helyesen. Szerintem...

Egy előző válaszoló

2011. aug. 20. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg előtte rákereshetett volna, hogy előzőleg tett-e fel valaki hasonló kérdést. Elvileg arra való a kereső.
2011. aug. 21. 11:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, de leírom, amit gondolok.

Sokan vannak, akik feljönnek és kiírják, hogy jajj, nem vagyok normális mert szent vagyok. Ez tényleg nem normális. A normális az, ha az ember megtalálja az arany középutat, tehát ha szórakozik is, kipróbál majdnem mindent, persze mértékkel, de attól még jól tanul és szereti a családját.

Szerintem:)

14/L (túl a cigi kipróbálásán, első spicces estén, első csókon olyannak, akit szeretek)

2011. aug. 21. 12:58
 15/19 Vuvu válasza:
82%

SZIA!

SZERINTEM EGYÁLTALÁN NEM VAGY FURCSA.ÉN IS UGYANILYEN VAGYOK,ÉS A BARÁTAIM IS.MI NEM TARTJUK MAGUNKAT FURCSÁNAK,CSAK A TÖBBI EMBER AZ OSZTÁLYBAN.MI ÍGY ÉREZZÜK JÓL MAGUNKAT.TE IS ÉREZD JÓL MAGAD A BARÁTAIDDAL.A CSALÁDOD ÉS A BARÁTOK ILYENNEK SZERETNEK,ÉS NE AKARJ MEGVÁLTOZNI.

2011. aug. 21. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
És most te tökéletes vagy?
2011. aug. 23. 05:03
 17/19 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy tökéletes vagyok? -.-
2011. aug. 23. 12:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert olyan különlegesnek tartod magad, amikor egyáltalán nem ezek számítanak, hogy cigizel-e vagy nem.
2011. aug. 23. 21:32
 19/19 A kérdező kommentje:

Ki tartja magát tökéletesnek? Mondtam egy szóval is? NEM! ;)

Ne itt üsd már el az unalmas perceidet!

2011. aug. 24. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!