Furcsa vagyok? Miért van ez?
Nem vagy furcsa szerintem,a legkevésbé sem.Én is így vagyok,voltam.Volt egy fiú,akit háromszor is elküldtem.
Nem engedtem neki.Azóta már kapcsolatban élek és boldog vagyok$
Viszont annyit tudsz ez ellen tenni,hogy nem zárkózol be,kimész élvezed kicsit az életed.. és rád fog találni a szerelem.Lehet,hogy az identításod más,mint hiszed.
Majd betoppan életedbe a nagy szerelem.. nem tudod majd magadtól ellökni, hanem hagyni fogod, hogy megismerjen.
Hogy mitől lehetsz ilyen? Nem tudom. Én is ilyen voltam. A mostani párom előtt vagy fél évvel volt egy két és fél hetes valamim (kapcsolatnak viccből sem nevezhető). És ennyi.Ugyanígy voltam, mint te. És Jött a mostani szerelmem, megismerkedtünk, és most egy éve és három hónapja együtt vagyunk. Ne csüggedj el, a megfelelő emberre van szükséged, hogy meg tudj nyílni.
22/l
talán mert valóban nem is szereted az illetőt aki bepróbálkozik. ráadásul a srácok nagy része nyomulós, és senkit sem érdekel a másik személyisége.
az is megeshet, hogy neked sincs valódi személyiséged, vagy nem ismered, nincs felszínen, nem vagy érdekes, nincs életed.
talán még a félelem és a csalódás is közrejátszik, az elégedetlenség, ami a párkapcsolati múltadat illeti, meg alapvető női reflex, mint a férfinál a nyomulás.
yousei: évtizedek után is mehet tönkre kapcsolat, az évekkel dobálózni nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!