Normális ez, vagy a barátnőmnek van igaza? Nem érdekelnek túlzottan a pasik, és a sminkek sem.
19:24 vagyok
Hat szeintem valami hulye kis p!csa lehet a baratnod.Nem tudom milyen nem ismerem de ezekbol itelve ugy kepzeltem el.
Egyidosok vagytok nem?
Mond ezt neki:
"igen lehet,hogy tul kicsi vagyok a szerelemhez es en ennek nagyon,de nagyon orulok.Mert hanem lehet,hogy olyan lennek mint te amibol koszonom szepen de nem kerek.Igen is orulok,hogy nem vagyok olyan mint te,en legalabb meg tudom elvezni a gyerekkort ami alegszebb kor es tul hamar elmulik.
Raerek meg bogni a "szivtiprok" utan,azon torodni,hogy a 7,5 vagy a 10 centis magassarkumat vegyem,sminekeljem magam.En meg tudom elvezni az eletet,tudok szorakozni.Es ha ez teged zavar,akkor keress mas baratokat,vagy baratkozz k*rvakkal."
Amugy ha festegeti magat 20 eves korara olyan lesz aki mar tul van a 30 on,mikozben beloled lehet gyonyoru szexis 20 eves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!