Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ez, vagy a barátnőmne...

Normális ez, vagy a barátnőmnek van igaza? Nem érdekelnek túlzottan a pasik, és a sminkek sem.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Barátnőmmel lementünk egyszer egy boltba, hogy felvidítson. Vitt cipőhöz, sminkhez, meg ruhához, és a pasikról beszélgettünk. De engem nem érdekelt. Mondta a barátnőm, hogy szerinte ez nem normális. Most ez baj, hogy én ilyen vagyok, vagy jó ez így?
2009. ápr. 15. 17:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én szeretek gyerek lenni, és nem szeretnék olyan lenni mint ő, hogy egész nap másról sem beszél mint arról aki neki tetszik. Engem kioktat mondván: "te még túl kicsi, és komolytalan vagy a szerelemhez!" Itt már teljesen kiakadtam, szerintem ő sem tud róla sokkal többet.
2009. ápr. 15. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:

19:24 vagyok

Hat szeintem valami hulye kis p!csa lehet a baratnod.Nem tudom milyen nem ismerem de ezekbol itelve ugy kepzeltem el.

Egyidosok vagytok nem?

Mond ezt neki:

"igen lehet,hogy tul kicsi vagyok a szerelemhez es en ennek nagyon,de nagyon orulok.Mert hanem lehet,hogy olyan lennek mint te amibol koszonom szepen de nem kerek.Igen is orulok,hogy nem vagyok olyan mint te,en legalabb meg tudom elvezni a gyerekkort ami alegszebb kor es tul hamar elmulik.

Raerek meg bogni a "szivtiprok" utan,azon torodni,hogy a 7,5 vagy a 10 centis magassarkumat vegyem,sminekeljem magam.En meg tudom elvezni az eletet,tudok szorakozni.Es ha ez teged zavar,akkor keress mas baratokat,vagy baratkozz k*rvakkal."

Amugy ha festegeti magat 20 eves korara olyan lesz aki mar tul van a 30 on,mikozben beloled lehet gyonyoru szexis 20 eves:)

2009. ápr. 16. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Na jo lehet,hogy tul durva dolgokat irtam,de annyira ki tudnak akasztani az ilyen kis libak.Ha tenyleg valami hulye p!csa es nem is vagytok azok a tulzott jo baratok akkor keruld a tarsasagat,amugy nem akarlak osszeugrasztani vele de kiakasztanak az "ilyenek"
2009. ápr. 16. 09:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom... nincs velem valami sokat, de azért ha mégis velem van, akkor vicces. De folyton ki akar sminkelni, mert akkor milyen szép leszek...
2009. ápr. 16. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen zenéket gyűjtöttem, könyveket cserélgettem az osztálytársaimmal, eljártunk kosarazni a játszótérre, és azért megnézegettük már a fiúkat, de nem körülöttük forgott az életünk. De te ne aggódj, körülbelül ebben a korban kezd mindenki tudatosan barátokat választani magának. Olyanokat, akikkel nemcsak a padjuk közös matek órán, hanem az érdeklődési körük, stílusuk is. :) Jó vagy így, ahogy vagy, a másik csaj meg megtalálja a hasonszőrűeket majd.
2009. ápr. 17. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!