Kezdjem újra mindent elölről és tiszta lappal, mert elrontottam van még időm? van még értelme Van még..
19 éves f vok.
Elrontottam az életemet.19 éve 1 házban élek bezárkózva se sulim,se barátnőm se életcélok,barátok, elkötelezettség......stb,stb.
Az érettségit abba hagytam mert féltem az emberektől és nem mertem bemenni a suliba éveken keresztül a szüleim fizették a több 100E ft-os büntetéseket.
Felnőtt lettem legalább is a törvény szerint az vagyok és hirtelen lettek céljaim lettek vágyaim lettek megvalósítandó tettek amiért minden nap felkelek.
De ahozz,hogy megvalósítsam őket kell az érettségi,fősuli.....stb,stb.
Mit tegyek kezdjem elölről az el nem kezdett életemet?
Lesz bennem annyi erő és elkötelezettség,hogy ne torpanjak meg?És ha újra félni fogok mire gondoljak......még soha semmit sem csináltam végig.....mit csináljak?????hmmmmmmm
én nem tudom...én már semmit sem tudok....
KORT ÍRJATOK.
19 évesen még van időd, ha komolyan neki állsz a dolgaidnak. (ami talán nem is kevés)
Érettségizz le, keress munkát, és költözz külön a szüleidtől. Ha pedig komolyan gondolod az életcélod, nem lesz gond, csak tedd túl magad a múlton, és foglalkozz a teendőiddel.
Ne áltasd magad az elcseszett múltaddal, és ne racionalizálj soha! Az egyenlő lenne egy ablakon kiugrással.
Jah, és...
18/F
Igen. Befogtam néhány ember száját. Magamnak bizonyítok és mindenkinek így kell tenni, az elismerés jön majd vele. Nem vagyok persze még elégedett, vérszemet kaptam úgymond. :)
Kapitány úrnak pacsi!
19 éves vagy. Tudod, hogy ez milyen kevés??? Semmit sem rontottál még el, ami visszafordíthatatlan. Csak kezdd el! A feladataidra koncentrálj és lassan alakulni fog az élet minden téren.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!