Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öngyilkosság=gyávaság?

Öngyilkosság=gyávaság?

Figyelt kérdés

Sajnos felakasztotta magát egy 21 éves fiatalember Hódmezővásárhelyen, egy hete tünt el, és tegnap este találták meg!

A fiatalok miért menekülnek az élettől?

2009. ápr. 14. 19:34
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Pl. egy csúnya nőnek oka van az öngyilkosságra. Ha egész életében azzal kell szembesülnie, hogy ő sohasem lehet boldog, elég nagy lelki teher. Na de ez még semmi!

Ott van a korabeli szépséges lányok nővé serdülésének

elviselése, azok kegyetlen szurkálódásai, a bepasizásuk

elviselése.. csók, szex.. stb.

Na elég ok? És ilyenkor a szerencsétlen lány csak annyit

kérdez magától, ő miért nem ilyen szép? Ő miért érdemelt ilyen kegyetlen sorsot? Ő senkinek nem árt, mindenkivel igyekszik jót tenni, mégis.. ez van..

..a gonosz boszorkányok.. hóhóóó.. azok mindent megkapnak, mi szem-szájnak ingere, hol itt az igazság? Kérdem én. Sehol! Akkor meg nem mindegy, hogy halott a lány, vagy nem? Lehet, ezzel egy értéket veszítenek el, de akkor tessék csak a külsőt nézni, hisz a Sátánnak van a legszebb arca.. na pá, erre varrjál gombot! :P

2011. jún. 11. 02:21
 22/27 Nixee20 válasza:
Az utolsó kommentre reagálnék. Azért megölni magad, mert nem éppen szép a külsőd...ezzel mit akartál kifejezni? Hogy ez helyén való? Ezt ellehet fogadni? Már meg ne haragudj. De ez abszolút nonszensz. Ha azokra irigykedünk, akik úgy mond baszogatnak minket, meg kicikiznek . Az meg is érdemli. Meg kell találnunk a saját értékeinket. És biztos akadna olyan ember, aki a "csúnya lányba" is megtalálná a szépet.
2011. júl. 6. 12:47
 23/27 anonim válasza:

miért lenne gyávaság ???

Ők döntik el, hogy élni akarnak vagy nem.

Ne nem tudjuk, hogy min megy keresztül, milyen gondja van.

Általában akkor szoktak öngyilkosok lenni ,amikor megoldhatatlan a gond.

Lehet én is az leszek...

2011. aug. 10. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:
sziasztok. én egy 20 éves fiú . és egyszer próbálkoztam. nem olvastam el mindent de tegyük fel a kérdést. mi az?? önkéntes élet kioltás. de miért??? van valami gond és ő szerinte nem lehet megoldani, én nem akartam meghalni sőt szerettem élni meg most is. én csak segítség kellet de nem kaptam. nemegyágyast csak az emberek nem veszik észre... ennyi.odafigyelés ...
2011. aug. 19. 21:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Bcs el írtam lényeg nekem nem kellet.más csak oda figyelés .
2011. aug. 19. 21:34
 26/27 redjani79 válasza:

szerintem inkább ÖNZŐ dolog az öngyilok! mert csak magukra gondolnak és arra meg nem hogy a család és a barátok hogy fognak érezni ! a szülőkre akik azért dolgoztak hogy fel neveljék őket! a barátokra akiknek szükségük van ezekre az emberekre.

Aki öngyilkosságon töri a fejét akkor ezt gondolja végig újra és újra hogy milyen kárt okoz másoknak azzal hogy magát mentse!

2011. szept. 4. 12:35
 27/27 anonim ***** válasza:
senki se jön rá hogy az öngyilkos nem akar meghalni?????? itt csak hülyék vannak????ne szoljatok olyanhoz amihez nem ertetek. előző nézz utánna te gyoker...
2011. szept. 4. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!