Öngyilkosság=gyávaság?
Sajnos felakasztotta magát egy 21 éves fiatalember Hódmezővásárhelyen, egy hete tünt el, és tegnap este találták meg!
A fiatalok miért menekülnek az élettől?
Pl. egy csúnya nőnek oka van az öngyilkosságra. Ha egész életében azzal kell szembesülnie, hogy ő sohasem lehet boldog, elég nagy lelki teher. Na de ez még semmi!
Ott van a korabeli szépséges lányok nővé serdülésének
elviselése, azok kegyetlen szurkálódásai, a bepasizásuk
elviselése.. csók, szex.. stb.
Na elég ok? És ilyenkor a szerencsétlen lány csak annyit
kérdez magától, ő miért nem ilyen szép? Ő miért érdemelt ilyen kegyetlen sorsot? Ő senkinek nem árt, mindenkivel igyekszik jót tenni, mégis.. ez van..
..a gonosz boszorkányok.. hóhóóó.. azok mindent megkapnak, mi szem-szájnak ingere, hol itt az igazság? Kérdem én. Sehol! Akkor meg nem mindegy, hogy halott a lány, vagy nem? Lehet, ezzel egy értéket veszítenek el, de akkor tessék csak a külsőt nézni, hisz a Sátánnak van a legszebb arca.. na pá, erre varrjál gombot! :P
miért lenne gyávaság ???
Ők döntik el, hogy élni akarnak vagy nem.
Ne nem tudjuk, hogy min megy keresztül, milyen gondja van.
Általában akkor szoktak öngyilkosok lenni ,amikor megoldhatatlan a gond.
Lehet én is az leszek...
szerintem inkább ÖNZŐ dolog az öngyilok! mert csak magukra gondolnak és arra meg nem hogy a család és a barátok hogy fognak érezni ! a szülőkre akik azért dolgoztak hogy fel neveljék őket! a barátokra akiknek szükségük van ezekre az emberekre.
Aki öngyilkosságon töri a fejét akkor ezt gondolja végig újra és újra hogy milyen kárt okoz másoknak azzal hogy magát mentse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!