Öngyilkosság=gyávaság?
Figyelt kérdés
Sajnos felakasztotta magát egy 21 éves fiatalember Hódmezővásárhelyen, egy hete tünt el, és tegnap este találták meg!
A fiatalok miért menekülnek az élettől?
2009. ápr. 14. 19:34
1/27 anonim válasza:
2/27 anonim válasza:
Igen = gyávaság. Egyszerűbb, mint megoldani a problémákat, ha egyátalán nem műgondról van szó.
3/27 anonim válasza:
=gyávaság. Nyugodtan lepontozhattok...
4/27 anonim válasza:
Ez koronként, népenként változott. Régebben elfogadható volt, ha ezzel a szégyent akarta elkerülni valaki. Nem feltétlenül gyávaság, éppen ellenkezőleg rengeteg bátorság elszántság kell hozzá. Minden emberben ott van az életösztöne amit nem tudsz elnyomni, ezért nem ugrasz a vonat elé, vagy ezért nem sérted meg magad szándékosan. Szerintem igenis kell hozzá bátorság. Nos sokan mondják, hogy menekül a problémák elől. Lehet egyfajta probléma megoldás, habár nem a legjobb.
5/27 anonim válasza:
Igen, gyávaság!
Mert nem mernek szembe nézni a problémákkal, inkább menekulnek, csak sajnos éppen a rossz irányba...
6/27 anonim válasza:
szoval, szerintem nem feltétlenül gyávaság, az is lehet, hogy csak elkeseredettség miatt kötötte fel magát a srác, néha az én agyamban is felmerült ez az ötlet, de ehez túl gyáva vagyok, így ha gyávaság lenne, hogy felakasztja valaki magát, akkor én gyáva vagyok gyávának lenni, aminek nincs sok értelme, így szerintem biztos nem gyávaság az ha valaki felakassza magát,! Vagy félelem, vagy elkeseredettség
7/27 anonim válasza:
Igen gyavasag,ha nem mer szembenezni a dolgokkal inkabb vegetvet az eletenek.Masreszt pedig tenyleg nagy batorsag kell ahhoz,hogy valaki felakassza magat.
8/27 anonim válasza:
Szerintem is gyávaság + mostanában hallottam, hogy egy 5 gyerekes családapa akasztotta fel magát a városunkban...teljesen ledöbbentem, hogy már csak a gyerekei miatt is undorító dolog...bocsánat a kifejezésért...nem az öngyilkosság a helyes mód. Várom a lepontozást.
9/27 anonim válasza:
Szerintem minden embernek valaki...Isten vagy a sors vagy nemtudom... szánt egy életet.Ezt az életet végigéli, és eközben javít másokon, a körülötte élőkön(személyiség, stb...)A legtübb ember ezt csinálja.. nem?XD:D
De mi van akkor ha pont így javítana valaki mások életképén, ha öngyilkos lenne???
Nah és szerintem az öngyilkosság gyávaság, és bátorság is egyben.
16/F
Menyus
10/27 anonim válasza:
Gyávaság! Ezt én mondom, aki már próbálta. De nem önzőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!