Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 22 évesen nem tudom hogy mi...

22 évesen nem tudom hogy mi akarok lenni. (? )

Figyelt kérdés

Jövőre meglesz a diplomám, de azzal nem sokra fogok menni, büfészak. Idén szeretnék még egy OKJ-s képzésre beiratkozni, de akárhogy gondolkodom, egyszerűen nem tudom mi az amit szívesen is csinálnék, és majd meg is fizetnék. Valamiért amik engem érdekelnek, azokkal alig lehet keresni, pedig nekem az is fontos, hogy ne minimálbérből tengődjünk majd a családommal. Mit kéne tennem?

(Ne bántsatok légyszi..:D)

2011. aug. 16. 16:07
1 2
 11/13 Christina A. válasza:

Az előttem szólóknak igazuk van!! Valami biztos, hogy érdekel!!! Szeretsz főzni??? Stb..

Velem pont fordítva van 13 évesen már komplett kerierr elképzeléseim vannak..

Ja, lány vagyok...(:

2011. aug. 24. 18:30
 12/13 A kérdező kommentje:

13 évesen még nekem is komplett "karrier-elképzeléseim" voltak. Azóta rájöttem hogy kicsit nehezebb az Élet:)

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 24. 20:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ugyanebben a cipőben járok. 22 évesen lövésem sincs mit kezdjek magammal. Szintén diploma, szintén büfészak. Másfél hét múlva költözöm Pestre, ott jön a munkakeresés ezerrel. Mellette én is nézegetek OKJ-s képzéseket, de valahogy egyik sem fogott meg. Ha van valami jó ötleted, akkor oszd meg! :D

22/L

2011. aug. 25. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!