Egyszer volt hogy elhívtam egy lányt filmezni és rá pár nappal tudtam meg hogy már jár valakivel. És akkor határoztam el, hogy soha a büdös életben többet nem lesz ilyen. Azóta vagyok ilyen szkeptikus ez ügyben és ellenséges az lányokkal.
Egyébként az eszemmel nincs gond, büszkén állíthatom hogy a helyén van.
2009. szept. 13. 13:39
1/10 anonim válasza:
Hát ha mégegyszer ilyenre kerülne sor, hogy elhívod filmezni a lányt, előtte tudd meg valahogy, hogy van-e valakije.
16/L
2009. szept. 13. 13:47
2/10 anonim válasza:
Ha az első, általad elrontott randi miatt lettél szkeptikus,és ellenséges a lányokkal, akkor az eszeddel valóban nincs gond, mert ugye ott van, ahol a helye (koponyádban), de hogy nem vagy normális, az biztos:)
2009. szept. 13. 13:52
3/10 anonim válasza:
Sőt ez tök jó, gyere te is űrhajósnak, az űrállomáson a lányok úgyis mindenre hajlandóak.
2009. szept. 13. 13:53
4/10 anonim válasza:
hát ez szerintem se normális...próbálkozz megint szerintem nem lehet belöle gond ha meg megint szarul sikerül akk próbálkozz a fiuknál xD:Pde ennyiért nem kéne a lányok ellen fordulnod...
2009. szept. 13. 14:57
5/10 anonim válasza:
lol, bocsi ezen most elröhögtem magam
2009. szept. 13. 15:03
6/10 anonim válasza:
Egy félresikerült randi szerintem még nem ok arra, hogy minden lánnyal ellenséges legyél. Vagy van valami komolyabb oka is, vagy nem vagy normális - bocsi :D
2009. szept. 13. 15:13
7/10 anonim válasza:
Ez az egyszer mikor volt?
Mert ha régen akkor kicsit aggódom gondolom eléggé megviselt a dolog én hasonlóképpen szakítás után éreztem nekem pár hónapig tartott egy másik barátnőmnek 4-5 hónapig is ez az állapot. Felejtsd el a dolgot és emiatt ne itélj el minden lányt. Szerintem normális vagy csak nagyot csalódtál.
2009. szept. 13. 16:23
8/10 anonim válasza:
nem sokat veszítessz. nem sok jót hozna a konyhára egy barátnő, leszámítva talán egy fix szexpartnert, akinek nem kell hazudni ahhoz hogy lefeküdjön veled.
2009. szept. 13. 18:18
9/10 anonim válasza:
van, hogy besokal az ember a csalódástol annyira, hogy már nincs kedve próbálkozni! megértelek, hasonló a szitu 21/f
csak mostanában azon parázok, nehogy melegnek gondoljanak emiatt.
2009. szept. 14. 15:59
10/10 anonim válasza:
Én mindig ugyanezt jelentem ki, akárhányszor átb.ssza a fejem egy pasi, hogy elegem van a ffiakból, soha többet nem kezdek velük. de aztán valahogy mindig másként alakul...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!