Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lenne olyan szörnyű...

Miért lenne olyan szörnyű nőnek lenni?

Figyelt kérdés

A menstruáció miatt? Van a görcs ellen gyógyszer, gyakorlat, meg minden anyámkínja. Meg amúgy is; mivel jobb, ha mindenki látja, hogy mikor vagy felizgulva?

A szülés miatt? Az nektek negatívum? Akárki akármit mond, az anyukához mindig jobban húz a gyerek (persze csak normális esetben, ha eldobta vagy valami, nyilván máshogy érez a muterja iránt).

A rákszűrés miatt? Urulógusról még nem hallottál? Megsúgom neked, hogy a férfiaknak is ugyanilyen időközönként kéne hasonlóan kínos vizsgálatokra járniuk. Az már más kérdés, hogy büszkeségből nem mennek el, azt te is megtehetnéd.

A fejletlenebb izomzat miatt? Hűha... az efféle fizikális erővel max. dicsekedni lehet a mai világban. Ha netán rádtámadnának az utcán, kismillió más módja van önmagad megvédésének, pl. harcművészetek vagy paprikaspray. Egyébként kárpótlásnak ott van a genetikailag stabilabb szervezet/hormonháztartás.

A küllemre vonatkozó társadalmi elvárások miatt? Ki nem szarja le azokat? Nem muszáj megfelelned mindenkinek, nézz úgy ki, ahogy te akarsz! Ha nem vagy igénytelen, úgysem maradsz egyedül.

Vagy mert egyes helyeken ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kapsz? Perelj!

Most hirtelen ennyi általános érv jutott eszembe. Monológomat természetesen azoknak címeztem, akik egész nap nyígnak azért, amiért nőnek születtek. Szögezzük le, hogy senkit sem akartam fikázni ezzel, egyszerűen arra próbáltam rámutatni, hogy nem muszáj tragikusan felfogni a dolgokat.

Mellesleg én is nőnemű egyed vagyok, mielőtt beoltanátok.

2011. aug. 14. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

arctisztítók*

:D bocs elírtam.

2011. aug. 14. 19:33
 12/22 A kérdező kommentje:
De írd már le, hogy mit kéne észrevennem!
2011. aug. 14. 19:35
 13/22 A kérdező kommentje:
19:33, szerinted az ér valamit?:D
2011. aug. 14. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem szörnyű. Egyébként pont a menstruációnak köszönhetik a nők, hogy tovább élnek a felmérések szerint, mert frissül a vérük...

Amúgy akik nyafognak, hogy nekik milyen rossz, hogy nők, azoknak ha férfiak lennének az lenne a bajuk...

Amúgy ezer előnye van annak, ha valaki nő...

2011. aug. 14. 19:55
 15/22 A kérdező kommentje:

Amúgy azt is elárulhatnád (84%-os válaszoló), hogy hol írtam pozitív dolgot. Én csak azokat az érveket soroltam fel - és cáfoltam meg -, melyeket azok szoktak felhozni, akik mindenáron el akarják hitetni magukkal és másokkal, hogy nekik borzasztóan szar a sorsuk, pusztán a nemük miatt. Az ezektől független pozitívumokról hang se volt, szándékosan fókuszáltam az általános indokokra.

Szóval megmondod, miért kéne letargiába zuhannom vagy hagyjuk az egész eszmecserét a francba?

2011. aug. 14. 20:01
 16/22 A kérdező kommentje:
19:55-nek meg igaza van.
2011. aug. 14. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Itt majdnem mindenki 84%-os, aki válaszolt :D
2011. aug. 14. 22:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Ja, ketten.
2011. aug. 14. 22:52
 19/22 A kérdező kommentje:
De mielőtt azt a kommentet megírtam, csak egy 84%-os volt.:D
2011. aug. 14. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19:17 ez nagyon jó lett

én is tegnap pont ezen gondolkodtam

van 2 öcsém, a világon semmi bajuk, két kezükön meg tudják számolni mennyi ruhájuk van és nem is érdekli őket, nekik csak az a fontos, hogy ki legyen vasalva a hajuk és már itthon sincsenek, milliónyi haverjuk van, nem problémáznak semmin

én persze ki vagyok akadva, hogy alig van ruhám, az arcom rendesen szétcsesztem, a hajam se akar nagyon megnőni, ja és amikor fúj a szél a hajam eltakarja az egész arcom, a pasiknak meg nem, nem kell sminkelniük, hogy jól nézzenek ki, egy belebújós pulcsiban, farmerban és tornacipőben is tudnak jól kinézni, a pasik a fél világot végigb@szhatják anélkül, hogy r.bancnak néznék őket

szóval a pasiknak szerintem kevesebb problémájuk van, de az biztos, hogy apróságokon nem akadnak ki

2011. aug. 15. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!