Hogyan tarthatnám magam értékes nőnek?
ha objektíven átgondolom nincs velem sok gond. 3 középfokú nyelvvizsgám van, egyetemre járok, vékony vagyok, azt mondják szép vagyok, van öltözködési stílusom,van humorérzékem, jó a kézügyességem, értek a gyerekekhez. A barátom odavan értem, és én meg nem tudom elképzelni h miért, amikor olyan sokszor hisztis vagyok és nem tudok uralkodni a hangulatváltozásaimon. Én is nagyon szeretem őt, de mindig félek h egyszer csak elege lesz a rossz tulajdonságaimból. tudom h az önbizalmammal van baj, mert a hisztijeim nagy része is arra vezethető vissza, h önbizalomhiányos vagyok. Hogyan tarthatnám magam értékesebb nőnek?
köszönöm
20l
Szerintem csak dicsekedni akarsz.
3 nyelvvizsga,vékony vagyok, szép vagyok. pfff.
Az alapod megvan hozzá :)
Szerintem kezd el dolgozni, legalább önkéntesen, ha mást még nem akarsz, mondjuk gyerekekkel, írtad, hogy az jól megy.
Ha felelősséged van és saját vagyonod, attól értékesnek tarthatod magad.
attól hogy van 3 nyelvvizsgád meg vékony vagy nem leszel értékes ember bébi.
ez belülről jön, és senki nem fog segíteni rajtad. neked magadban kell lejátszanod.
egyéb kérdések > önismereti kérdések
büfészakra jársz, ugye? :)
Látom megint kezdődik az irigység a diplomásokra. Már kezdtem hiányolni.
Kérdező az őszinte igazság az, hogy fogalmam sincs mi bajod magaddal.
Nézz meg egy másik példát, talán az segít. Szóval egy buta és csúnya embert, utána már látni fogod mennyire szerencsés vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!