Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Néha nem érzitek úgy, hogy...

Néha nem érzitek úgy, hogy senkik vagytok és milyen rossz az élet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 22:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Sokan érzünk így néha,van aki mindig de én én olyankor álmodozni szoktam kis erőt merítek,aztán átgondolom hogy mit tudnék valamilyen szinten megvalósítani belőle vagy arra törekedni hogy jobb legyen az életem hosszú nehéz harc ez a hétköznapok nyomasztó szürke felhői ellen.Az az egy dolog ami segít nekem és erőt ad hogy tudom teszek érte és ha csak egy nagyon picit de közelebb vagyok a boldogság felé.Tudom hogy van munkám,valamelyest biztonságban vagyok,haladok és nyitva állok a lehetőségek előtt,nyitva tartom a szemem,gondolkodom,törekszem,szeretek,szeretnek,gyűlölök akit kell vannak saját gondolataim nem a valóvilágot nézem,meg a barátok közt-öt,nem dőlök be a reklámoknak,nem hiszek a politikusoknak,nem pazarlok,nem veszem meg amire nincs szükségem van egom e nem vagyok önző,nagyképű és irigy sem.

Én azt mondom nektek hogy soha nem ölném meg magam mert én jó úton járok hogy megtaláljam magam azt a valakit aki tudja mire van szüksége.Aki meg akarja ölni magát az nem ad esély annak a valakinek akit még nem talált meg saját magának ha minden kötél szakadna én akár a világ végére is elmennék gyalog hogy megtaláljam magam,nem lennék pesten hajléktalan,nem ölném meg magam,ha kellene visszamásznék a fára de rohadnék meg élve,és harcolnék az életemért.

Ajánlanék egy számot: http://www.youtube.com/watch?v=u_Db-lqGuts

2011. aug. 20. 13:10
 22/25 Piros83 válasza:

Szegénykém!

Ez a depresszió! Tudom mert én is depressziós vagyok és ráadásul egyik kudarcból a másikba esek! Kérd szakember segítségét! Ha türelmes vagy segíteni fog!!!!

2011. aug. 23. 10:45
 23/25 anonim válasza:

Na ez meg másik...."szegénykém" a többség legnagyobb baja a sajnálkozás meg az önsajnálat.

Mindenkinek vannak problémái Piros,nem csak sajnálkozni kell hanem erőt venni magunkon.

Szakember....meg türelem ugyan már.

2011. aug. 23. 17:17
 24/25 anonim ***** válasza:

Idén érzem úgy nagyon, de nagyon, mivel nem látom, hogy haladnék, elmúltam 30, és ez annyira kétségbe ejt.

Pedig lenne, akinek hiányoznék, tettem jót is az életemben, eddig és folyamatosan..

2011. szept. 9. 20:26
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-15 17:13

"A nyögdíjasok már el vannak valahogy, mert nekik minden hónapban visz a postás pénzt."

Nehogy azt hidd, h nekik húú, de olyan könnyű, főleg, ha kisnyugdíjas! pl. ismerek olyat, akiknek még nincs bekötve a víz mer másra jobban kell a pénz..

2011. szept. 9. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!