Néha nem érzitek úgy, hogy senkik vagytok és milyen rossz az élet?
Aki így érzi annak ideje lenne lekötnie magát mert túl sok a szabadideje.
Kell keresni valamit amiben örömödet leled és szórakozol, vagy pedig szenvedni azért hogy fent maradjon a neved miután meghalsz.
Én az elsőt választom.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:54
Hát én is így szoktam.. Én próbálom az életet szépnek látni és kihsználok mindent, de ha lenéznek és semmibe vesznek, akkor nem lehet mit tenni.Akármit csinálok, akármilyen jót teszek, vagyy nem veszik észre, vagy csak a rosszat veszik észre.Akármit akárhogy csinálok , semmi sem jó. :(
14/f
22:23-asnak is: De, én például szinte állandóan ezt érzem. Egyszerűen nincs jövőnk, fiataloknak, persze, az idősebbek se. Tök mindegy.
Úgyhogy a válaszom, de igen, nagyon sokszor, szinte állandóan, de én 2 hónapja elmentem pszichiáterhez. Gyógyszerbe ne menj bele, mert rád dumálják, hogy "na, akkor ezt életed végéig szedni kell", na, ebbe ne menj bele.
De mit gondolsz, miért növekszik Magyarországon az öngyilkosok száma megint? Mert nagyon sokan ezt érzik, és vannak, akik családdal (gyerekkel), munka nélkül. A nyögdíjasok már el vannak valahogy, mert nekik minden hónapban visz a postás pénzt. De az aktív korűakkal mi van? Azok le vannak szarva, legyenek öngyilkosok, dögöljenek meg, mert mint lézerjani (Fidesz) is megmondta, akinek nincs semmije, az nem ér semmit. Hát akkor ehhez kell tartanunk magunkat még pár évig. Vagy megdöglünk, vagy kibirjuk. Aki fiatalabb, menjen el ebből az országból, nekem ez a véleményem.
Igen, van úgy hogy az ember így érez.
Semmi nem jön össze, utálja magát, meg ilyenek.
Ilyenkor próbálj meg emberien gondolkodni:
Mindenki hibázhat, ez nem te vagy, tudsz te más is lenni.
Hidd el, sikerülni fog. Fogj bele abba, amibe eddig soha !
Bízz magadban ! Velem is megvan sokszor olyan dolgokat elfelejtek, amiket kb. 1-2 perce csináltam. PL: Hova tettem el a lakáskulcsot, és van úgy hogy másik libasort álnak a ház előtt, hogy bejöhessenek... :D
De félre a poént, bíznod kell magadban, most más lessz, és mondom, tedd próbára magad. Egyet még írok:
Pl: Átúsztam az uszodát, magam. Tudtam úszni, mostanában sokszor kifulladtam. ( nem dohányzom ) Nem hittem benne, de mégis megcsináltam. Miért ? Mert hittem hogy sikertülni fog. Sok sikert neked is !
Ha úgy érzed hogy senki vagy , akkor csinálj valamit amitől leszel valaki.
Ja én régen szoktam így érezni de már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!