Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is sznob és...

Szerintetek is sznob és elkényeztetett vagyok?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már,hogy milyen sznob vagyok vagy elkényeztetett,de én mégsem érzem magam annak.Nagyon rosszul szokott esni...Jó nem vagyunk szegények és valóban megkapom általában amit kérek,de azért mégsem olyan felhőtlen az éltetem.A szüleim évekkel ezelőtt elváltak én anyámmal élek,de hétvégenként apámmal vagyok,nagy vállalkozásaink vannak,szép kocsiaink,de mem szoktam vele fellvágni.Még a legjobb barátom is sznobnak tart,Szívesen válaszolok a kérdéseitekre és nyugodtan lehet szídni.Előre is köszönöm,13/F
2011. aug. 9. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

kicsit hülye vagy nem gondolod?

szerinted itt valaki megtudja mondani neked hogy te elkényeztetett vagy-e.

nem ismered magad? te tudd már erre a választ ne mi

2011. aug. 9. 11:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Jó nem vagyunk szegények és valóban megkapom általában amit kérek"

"nagy vállalkozásaink vannak,szép kocsiaink,de mem szoktam vele fellvágni"

Nem, tényleg nem.

2011. aug. 9. 11:55
 13/25 anonim ***** válasza:

"most így belegondolva tényleg néha ilyen starbucks-gucci-iPhone sznobnak nézhetek ki"

Most akkor mi a kérdés? Saját magad válaszoltad meg, hogy az vagy! Csak nem értettem, miért kellett úgy tiltakozni az elején ellene! A Te kérdésed, ahogy fel kellett volna tenni:

Nagyon sokan sznobnak néznek joggal! A legjobb barátaim is, de nem érdekel ha szidnak! Náluk már uncsi a téma, de nektek még talán fel tudok vágni azzal, hogy mindent megkapok, nagy vállalkozásaink vannak, szép kocsijaink! Ugye irigyeltek?

Válasz: Nem!

2011. aug. 9. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:

de miért tart sznobnak

villogsz a cuccaiddal

mondogatod hogy miylen jó kocsitok van

vagy szimplán irigy rád?

2011. aug. 9. 12:47
 15/25 anonim ***** válasza:

írj nekem mailt

egy jóbarátom szintén gazdag szal vannak tapasztalataim ezen a téren illetve ő is tud segíteni ha gondolod

2011. aug. 9. 12:50
 16/25 anonim ***** válasza:
9%

Én teljesen átérzem a helyzetedet. :S Az én szüleim is jóval átlag felett keresnek. Én pedig pechemre pont olyan suliba járok ahol a szegényebbek vannak többségben. Teljesen ki lettem közösítve pedig soha egy szóval nem mondtam hogy "nézd már nekem iphone-om van" vagy "nézzétek az új Prada táskám".

Nagyon bunkón szoktak velem viselkedni pedig mindig direkt figyelek hogy még véletlenül se ejtsem ki a számon hogy mit vettem mostanában. És én sem értem mi lehet a baj. Szóval teljesen átérzem a helyzetedet. De úgy tűnik kénytelenek leszünk bele törődni. :(

14/L

2011. aug. 9. 13:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért kell szidni téged, egészen értelmesnek tűnsz. Különben a kérdés elég egyszerű: nem attól leszel sznob, ha iPhone-od van, hanem attól, ha lenézed a barátaidat, mert nekik nincs.

Különben meg nem is értelek titeket. Szépség és divat témakörben mindenki áradozik, hogy milyen csodálatos, jó anyagú, ízléses ruhákat vett turkálóban, de ha valaki esetleg megemlíti, hogy mennyire jó a Gucci felső, amit talált néhány napja, akkor porig oltják, hogy mégis hogy képzeli, más ilyet nem engedhet meg magának...

Nem attól lesz valaki jobb vagy rosszabb ember, hogy milyen ruhák vannak rajta. Ha százezerből kell kijönni havonta, és az illető csak kínaiban tud vásárolni, akkor elfogadja. Ellenben ha más családnál egyhavi kereset ennek sokszorosa, akkor az illető semmivel nem lesz rosszabb annál, hogy éppen melyik boltból vette az új farmerját. Igen, talán nem szereti mindenki hallani, hogy abból a pénzből, amiből valaki megvett egy cuki kis dizájnertáskát, ő ki tudná fizetni a hiteleit, de... mindenki a maga sorsának kovácsa. Nem kell utálni valakit azért, mert bejött neki az élet.

FallenAngel voltam.^^

2011. aug. 9. 13:19
 18/25 anonim válasza:
Ebből a pár sorból én arra következtetek hogy nem vagy sznob. Hogy elkényeztetett is azt nem tudom. Amúgy meg tényleg szerintem kérdezd meg a haverodat hogy miért is gondolja így? Amúgy meg csak rossz szemmel nézik hogy te jól élsz míg ők esetleg nem kapják meg azt amit te talán bármikor(na itt a kérdés: te igen? bármit ami eszedbe jut megkapod?) magyarul irigyek. Amúgy meg nem értem hogy miért szóljátok le hogy kérkedik amikor ti kértetek több infót, és még csak nem is provokatívan fogalmazta meg. -.-" Neked meg a fel a fejjel, nem lesz mindig így, most am is abban a korban vagytok hogy mindenki szeret mindenkit piszkálni.:) 15/L
2011. aug. 9. 13:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy pontig lehet és tudok is örülni más boldogságának ,de ne vigye túlzásba jah és......ne a szülei sikerére legyen ki..csinálja utánuk ..ha tudja
2011. aug. 9. 13:24
 20/25 anonim válasza:
Előző vagyok bocs a szó ismétlésekért. :P
2011. aug. 9. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!