Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ver ennyire a sors?

Miért ver ennyire a sors?

Figyelt kérdés

Én nem tudom,hogy miért,vagy mit tettem amivel ezt kiérdemeltem,jobban mondva kiérdemeltük,de borzalmas dolgok történnek a családommal...

Talán el vagyunk átkozva,én már nem tudom!

Így sem jó egymással a kapcsolatunk mint családtagoknak,

de a sok szerencsétlenség még nagyobb feszültségeket okoz..

Pár évvel ezelőtt elütötte egy autó anyukámat meg a bátyám barátnőjét aki 6 hónapos terhes volt...

Így elfojt a magzatvíz meg kellett szülnie a gyereket

és utána ott hagyta mi befogadtuk,de nemrég felbukkant és elrabolta tőlünk,azóta sem kaptuk vissza!!!Pedig én öcsémként szerettem és nagyon hiányzik :(

A bátyám pedig skizofrén lett,nem tudjuk miért,egyszer rátámadt késsel a másik bátyámra,pszichiátrián kezelik.

Ez volt 2 évvel ezelőtt!Még szintén ugyanabban az évben,

történt egy csúnya baleset,az apámat és az 5 éves húgomat elütötte egy autó!Apámnak eltört keze lába,a húgomat

koponyasérüléssel szállították kórházba,mondták,hogy 10%

hogy túléli végig kellett néznem,hogy majdnem meghal,de szerencsére túlélte súlyos maradandó sérülésekkel...

Azt hittem többet ilyet nem látok,de megint csak történt egy baleset,apám összeverekedett a bátyámmal(aki skizofrén)a földre kerültek véletlen meg rúgta apám fejét,

darabokra tört a koponyája,és már idős is szegény,gépekkel tartják életben és mondták,hogy valószínűleg meg fog halni!!!

Borzasztó nehéz dolog ez!A húgomnak meg hazudni kell,hogy jól van nem sokára jön haza!Közbe meg sehol semmi!!

Ezt a nyomást már nem tudom elviselni!Anyu is pánikbeteg ráadásul ki van borulva,nem mer belegondolni,hogy mi lesz!!!ki vagyok idegileg,már nem bírom tovább!! :S

Hogy tegyem túl magam ezen az egészen???

2011. aug. 5. 00:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a regényekért :S:S:S
2011. aug. 5. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszintém sajnálom hogy ez történt veletek és remélem ezek után jóra fordulnak a dolgok! Énis elég szerencsétlen életet éltem eddig, de ha azt nézem rosszabb már nem nagyon lehet és tudom jóra fognak fordulni a dolgok. Nem maradhat ez így sokáig mert nem vagyok rossz ember. Számtalanszor akartam már öngyilkos lenni, hogy vége legyen ennek az egésznek, de rájöttem: nagyon sok embernek okoznék ezzel fájdalmat és nem tehetem ezt a szeretteimmel, te se tedd ezt. Szóval csak legyél önmagad, próbálj a legjobb belátásaid szerint cselekedni és ha tudsz segíts másokon. A kishugodnak meg ne mondj olyanokat hogy nemsoká hazajön, mert csak fájdalmasabb lesz ha mégsem úgy történik... inkább mondd neki hogy bárhogy is lesz ti nagyon szeretitek egymást. Együtt könnyebb megemészteni a rossz dolgokat! Még nagyon sok jó dolog is vár rátok! Minden jót kívánok!
2011. aug. 5. 00:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem,hogy igazad van és tényleg jóra fordulnak a dolgok!!! :)
2011. aug. 5. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:

részvétem

ború után jön a derű meglásd

2011. aug. 5. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!