KiZsa kérdése:
Ha kapnál egy napot hogy visszamenj az időbe, hová mennél?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 20:53
11/15 anonim válasza:
Ja, hogy visszamenni... bocs. :D
12/15 anonim válasza:
Aya-chan: Nem mondanád el mégis? Anonim oldal, nem tudja senki ki vagy. :D Vagy akár privátban.
Én egyébként nem tudom, olyasmi mondanivalóm nincsen magamnak hogy ezt meg azt csináljam máshogy, különben is az már a múlt megváltoztatása lenne vagyis az én mostani jelenemre is hatással lenne, az is lehet akár hogy ennek hatására valamelyik nap elmennék otthonról amikor nem kellene és elüt egy autó és meghalok. Szóval... ha kapnék egy napot hogy visszamenjek az időben akkor nem magamat látogatnám meg, hanem inkább valami jó régi időpontot választanék, megnéznék mondjuk egy boszorkányégetést. :D
13/15 anonim válasza:
Én régen rengetegszer gondoltam azt, hogy de jó lenne visszamenni és máshogy dönteni. Ma már elfogadom, ha valaminek így kellett lennie, de ha nagyon vissza kellene menni valahova... akkor az 2010. június 7.-e lenne. Azért, mert megbántottam valakit, akit szeretek, és bár megbocsátott, az emlék megmaradt.
14/15 anonim válasza:
Bár akkor még nem éltem, sőt még tervbe se voltam, de visszamennék 1985. január 19-ére, Rio de Janeiro-ba, a Rock in Rio fesztiválra, hogy egy napon láthassam az AC/DC-t, a Scorpions-t, Ozzy Osbourne-t és a Whitesnake-et! Áh, de jó lenne... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!