Hova mennél továbbtanulni ha:, mit ajánlasz, milyen munka lenne megfelelő?
elég sokszínű vagyok ami igazán jellemző rám:
nagyon jó hallgatóság vagyok ami azt jelenti hogy ált mindenkinek a problémáira tudok megoldást! ez így ált baráti körbe nyilvánul meg.szeretek emberekkel foglalkozni,könnyen kezdeményezek beszélgetést bárivel.mindenről van véleményem aminek ha a helyzet adja hangot is adok.általába elég hamar megbíznak bennem az emberek és tényleg a legbelső érzéseiket is elmondják .
szerintetek ezzel tudok valamit kezdeni majd vagy ez semmi?
milyen szakot és milyen egyetemet,fősulit tudnátok ajánlani?
idegennyelv annyira nem a kedvencem de megy eget.mindenképp itthon szeretnék majd dolgozni.
rátapintottál a nagy álmomra:)
csak azt mondják h annak itthon nincs jövője:(
komolyan?
Pszichóra:biológia v. magyar v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv.
Gyógyszerész???Nagyon jól fizet,csak a rengetegebbnél is rengetegebbet kell tanulni.Orvos?
Hasonló "adottságokkal" vagyok elsőéves pszichológushallgató. Készülj fel, h nem egyszerű, de nagyon megéri. Persze csak akkor, ha az egyetemet/fősulit nem úgy képzeled el, h éjjel-nappal buli az élet, mert akkor válassz valami lazább szakot (a másik szakom pl kommunikáció, ég és föld a különbség :D).
Én am ajánlanám a Károli Gáspár Református Egyetemet, mert nagyonnagyon jó a tanári kar, de hogy ne csak haza beszéljek (én is ott tanulok:P), a debreceni egyetemről is csak jókat hallottam.
értem köszönöm:)
majd gondolkozok rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!