Milyen erős a gyomrod? Ha a túlélés lenne a cél, meddig mennél el?
Ember, pók.
Ezt a kettőt nem bírnám.
És te ?
Hiszem, ha rá lennénk szorulva te is, ennél az elhalt kollégából.
Hát az emberi fekália is belefér. Nem vagyok szadista, pedofil, ill. minden rendben odabent. Csupán az ember mindenre képes (én így gondolom) ha rá van szorulva.
Első vagyok.
Értem, amit mondasz. De ki enné meg az ürüléket, még ha rá is lenne szorulva ? Nincs értelme... Végtermék. Semmi hasznosítható nincs benne.
így van végterméket nem lenne értelme. Azonban vizeletet igen. Elhiheted, bármelyik ember tudna állat módjára viselkedni, és bármit megenni. Csakis éhség kell hozzá. Jah, és egy csöppnyi ész, hogy hülyeségeket azért nem érdemes megenni :) Pl. a vér nagyon tápláló, tele van tápanyagokkal, szal azt kifejezetten kár elpazarolni spec helyzetekben! Nyilván beleket megintcsak nem érdemes megenni, annak sincs sok értelme, pláne a tartalmának. Növényeknél sztem nemigen van tabu, max amik mérgezést/betegséget okoznak.
Mindenkibe bele van kódolva a túlélés, csak a mai elkényelmesedett világunkban ez totálisan elnyomott. Lásd: 1972-es Andok-i repülőszerencsétlenség.
Szerintem igazi életveszély esetében megnőnek a tűréshatárok. Most mindenki azt mondja, (én is), hogy nincs az az isten, hogy embert, meg ürüléket egyek, de ha tényleg az életünk múlna rajta, akkor már szerintem másképp állnánk hozzá... Nem tudom, szerencsére soha nem voltam ilyen helyzetben :)
Csak azt mondom, hogy az ember nagyon "bevállalós" tud lenni, ha nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!