Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem csak a rossz jut, és...

Nekem csak a rossz jut, és mindig kavarnak a hátam mögött, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mindig van körülöttem valami balhé,engem állandóan el akarnak kapni és meg akarnak verni,mert folyamatosan kavarják körülöttem a szart. Nem tudom ki mit mond másoknak,de most is rám írnak hogy legközelebb nem úszom meg,meg hogy gyerekes vagyok,nincsen semmi mellem,stb.. Én állandóan csak a rosszat kapom mindenkitől,senki nem tud igazán szeretni. Most van pasim,ő is néha olyan furcsa,de azt mondja hogy nincsen semmi. Kár élnem,nekem csak a rossz jut,alacsony és vékony vagyok,akik meg fenyegetőznek,jó húsban vannak,és kb. 1-2 fejjel magasabbak nálam. Már nem 1x fordult meg a fejemben hogy öngyilkos leszek,mert nekem soha semmi nem jön össze,és már félek akárkivel összebarátkozni,mert tudom hogy szarkavarás lesz a vége. Lehet nem tűnik nagy problémának,de már ott tartok,hogy a netre alig járok fel,és a facebook meg msn meg ilyet kerülöm. Már bulizni félek eljárni,mert ott akarnak mindig elkapni. Idegileg kivagyok,senki nem ért meg,egyedül vagyok. Elmondom így a problémáimat másoknak,de úgy igazán senki nem ért meg.

16L

2011. júl. 31. 20:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem azért piszkál mindenki téged, mert látják rajtad, hogy veled meg lehet tenni. Kis vézna, szerencsétlen "bocs hogy élek" típus, aki úgysem üt vissza - ilyennek tudlak elképzelni. Az emberek, főleg a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, és megérzik, ha valakire rá lehet szállni. Legyen több önbizalmad, állj ki magadért, szerezz több fiúbarátot, ezzel emelheted a státuszod a többiek szemében. Nomeg a fiúk kevésbé alattomosak, és általában szorul beléjük valami lovagiasság. Az sem lenne rossz, ha sulit váltanál vagy elköltöznél, hogy tiszta lappal indulhass, de persze erre nem mindig van lehetőség. Ha ez megvígasztal, szinte biztos, hogy később javul a helyzet, ahogy nősz, kikerülsz ebből a közösségből, értelmesebb emberek vesznek majd körül...
2011. júl. 31. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!