Nekem csak a rossz jut, és mindig kavarnak a hátam mögött, mit tehetnék?
Mindig van körülöttem valami balhé,engem állandóan el akarnak kapni és meg akarnak verni,mert folyamatosan kavarják körülöttem a szart. Nem tudom ki mit mond másoknak,de most is rám írnak hogy legközelebb nem úszom meg,meg hogy gyerekes vagyok,nincsen semmi mellem,stb.. Én állandóan csak a rosszat kapom mindenkitől,senki nem tud igazán szeretni. Most van pasim,ő is néha olyan furcsa,de azt mondja hogy nincsen semmi. Kár élnem,nekem csak a rossz jut,alacsony és vékony vagyok,akik meg fenyegetőznek,jó húsban vannak,és kb. 1-2 fejjel magasabbak nálam. Már nem 1x fordult meg a fejemben hogy öngyilkos leszek,mert nekem soha semmi nem jön össze,és már félek akárkivel összebarátkozni,mert tudom hogy szarkavarás lesz a vége. Lehet nem tűnik nagy problémának,de már ott tartok,hogy a netre alig járok fel,és a facebook meg msn meg ilyet kerülöm. Már bulizni félek eljárni,mert ott akarnak mindig elkapni. Idegileg kivagyok,senki nem ért meg,egyedül vagyok. Elmondom így a problémáimat másoknak,de úgy igazán senki nem ért meg.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!