Nekem csak a rossz jut, és mindig kavarnak a hátam mögött, mit tehetnék?
Mindig van körülöttem valami balhé,engem állandóan el akarnak kapni és meg akarnak verni,mert folyamatosan kavarják körülöttem a szart. Nem tudom ki mit mond másoknak,de most is rám írnak hogy legközelebb nem úszom meg,meg hogy gyerekes vagyok,nincsen semmi mellem,stb.. Én állandóan csak a rosszat kapom mindenkitől,senki nem tud igazán szeretni. Most van pasim,ő is néha olyan furcsa,de azt mondja hogy nincsen semmi. Kár élnem,nekem csak a rossz jut,alacsony és vékony vagyok,akik meg fenyegetőznek,jó húsban vannak,és kb. 1-2 fejjel magasabbak nálam. Már nem 1x fordult meg a fejemben hogy öngyilkos leszek,mert nekem soha semmi nem jön össze,és már félek akárkivel összebarátkozni,mert tudom hogy szarkavarás lesz a vége. Lehet nem tűnik nagy problémának,de már ott tartok,hogy a netre alig járok fel,és a facebook meg msn meg ilyet kerülöm. Már bulizni félek eljárni,mert ott akarnak mindig elkapni. Idegileg kivagyok,senki nem ért meg,egyedül vagyok. Elmondom így a problémáimat másoknak,de úgy igazán senki nem ért meg.
16L
Egy kicsit vonulj vissza. Mondjuk pár hónapra. Facebook és msn egyáltalán nem létszükséglet.
Bulizni meg pláne nem kell még ilyen fiatalon menned.
Hagyd ki ezeket a dolgokat egy ideig, és egy fél év múlva hidd el, mindent másképp fogsz látni.
Nem teszek ezekért semmit, nem szokásom kibeszélni senkit.
Nem hiszem hogy csúnya vagyok,mert akkor egyrészt nem lenne barátom,és nem próbálkoznának,de igaz hogy nem én vagyok a legszebb,de akik fenyegetnek,ők sem a legszebbek. És nem vagyok egoista. Hát most msnre és facebook-ra egy jó darabig nem megyek fel!!
Pont úgyan így vok suliba (csak én még kisebb vok)
Engem otthon is idegileg kikészítenek..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem túl szép olvasmány, át tudom érezni a hejzetedet, Sajnállak, sajnos a piszkálódokat, vagy nem veszed figyelembe vagy visszavágsz, az eredmény sajnos ugyan az!
Ha úgy érzed ki szeretnéd beszélni magadból, akk írj egy privit! :) Hidd el én zudom min mész át!
UI: Sok szerencsét!
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!