Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem csak a rossz jut, és...

Nekem csak a rossz jut, és mindig kavarnak a hátam mögött, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mindig van körülöttem valami balhé,engem állandóan el akarnak kapni és meg akarnak verni,mert folyamatosan kavarják körülöttem a szart. Nem tudom ki mit mond másoknak,de most is rám írnak hogy legközelebb nem úszom meg,meg hogy gyerekes vagyok,nincsen semmi mellem,stb.. Én állandóan csak a rosszat kapom mindenkitől,senki nem tud igazán szeretni. Most van pasim,ő is néha olyan furcsa,de azt mondja hogy nincsen semmi. Kár élnem,nekem csak a rossz jut,alacsony és vékony vagyok,akik meg fenyegetőznek,jó húsban vannak,és kb. 1-2 fejjel magasabbak nálam. Már nem 1x fordult meg a fejemben hogy öngyilkos leszek,mert nekem soha semmi nem jön össze,és már félek akárkivel összebarátkozni,mert tudom hogy szarkavarás lesz a vége. Lehet nem tűnik nagy problémának,de már ott tartok,hogy a netre alig járok fel,és a facebook meg msn meg ilyet kerülöm. Már bulizni félek eljárni,mert ott akarnak mindig elkapni. Idegileg kivagyok,senki nem ért meg,egyedül vagyok. Elmondom így a problémáimat másoknak,de úgy igazán senki nem ért meg.

16L

2011. júl. 31. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lány vagy és meg akarnak verni?Ki az az állat?De nehogy öngyilkos legyél!
2011. júl. 31. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok:én ugyan fiú vagyok de én is gyerekes vagyok 168 cm(alacsony) és mégis az oztyálban a "ranglétrán" majdnem én töltöm be az első helyet.Pedig vannak nálam sokkal nagyobbak és erősebbek.Amúgy ez az egész dolog a beszéden is múlik.Bár ezt a szarkavarást nem értem.
2011. júl. 31. 20:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát a többi lány. Engem általánosban is csak bántottak. 1 hétig nem látom a barátom,és nagyon hiányzik,és ő is olyan furcsa velem.
2011. júl. 31. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Fészbukról meg ilyen hülyeségekről töröld ki magad(bár az Msn-ről pedig töröld az ismerősöket aki nem kell.A fiúd azért viselkedik furán mert tudja h alacsonyan állsz a ranglétrán ezért szerintem nem nagyon akar téged.Úgymond nem tart "menőnek".Minden fiú a menő erős csajokat keresi.Bocsi h sokat írtam:P
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ez nem jó.Miért fenyegetőznek?Teszel ellenük valamit?
 6/11 anonim ***** válasza:

Egy kicsit vonulj vissza. Mondjuk pár hónapra. Facebook és msn egyáltalán nem létszükséglet.

Bulizni meg pláne nem kell még ilyen fiatalon menned.

Hagyd ki ezeket a dolgokat egy ideig, és egy fél év múlva hidd el, mindent másképp fogsz látni.

2011. júl. 31. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Megint én:PP Bocsi h ilyet kérdezek nem piszkálásból meg minden de csúnya vagy?Lehet h azért bántanak.
2011. júl. 31. 20:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem teszek ezekért semmit, nem szokásom kibeszélni senkit.

Nem hiszem hogy csúnya vagyok,mert akkor egyrészt nem lenne barátom,és nem próbálkoznának,de igaz hogy nem én vagyok a legszebb,de akik fenyegetnek,ők sem a legszebbek. És nem vagyok egoista. Hát most msnre és facebook-ra egy jó darabig nem megyek fel!!

2011. júl. 31. 20:49
 9/11 anonim válasza:

Pont úgyan így vok suliba (csak én még kisebb vok)

Engem otthon is idegileg kikészítenek..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nem túl szép olvasmány, át tudom érezni a hejzetedet, Sajnállak, sajnos a piszkálódokat, vagy nem veszed figyelembe vagy visszavágsz, az eredmény sajnos ugyan az!

Ha úgy érzed ki szeretnéd beszélni magadból, akk írj egy privit! :) Hidd el én zudom min mész át!

UI: Sok szerencsét!

11/L

2011. júl. 31. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Falun laksz?
2011. júl. 31. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!