Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miért nincs barátnőm?

Szerintetek miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Sokak szerint, vicces, helyes, jófej fiú vagyok, mégsincs barátnőm, az a sok aki viccesnek helyesnek és jófejnek tart, azok meg pont vagy unokanővér, vagy pont van pasija, vagy valami mégis meggátolja, hogy velem legyen. Kamuzna?
2011. júl. 30. 18:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
talán mert túlságosan rá vagy görcsölve erre a témára? :/ hidd el. ha leszarod. egyből az ajtódon fog kopogtatni...14/L
2011. aug. 2. 15:18
 22/33 anonim ***** válasza:

múltkor megismertem gyikről egy nálad egy évvel idősebb fiút. Ő is ezeket állította magáról.

Egyáltalán nem nézett ki jól, kisfiús volt, és semmi megkapó nem volt a stílusában, nem kedveskedett, nem viccelődött, és kifejezetten nyomulós volt.

2011. aug. 3. 01:26
 23/33 anonim válasza:

Nem feltétlen kell buliba járni hogy találj barátnőt magadnak.

Én sose jártam bulizni mégis 7 éve vagyok kapcsolatban.

Viszont ne keresd a lányt mert akkor mindig keresni fogod. Majd ő megtalál téged akkor amikor nem is gondolsz rá. Nem vagy elkésve. :)

2011. aug. 3. 06:57
 24/33 A kérdező kommentje:
Értem, szerintem vicces vagyok, és nem nyomulós :) szóval köszi a válaszokat :D Leszartam magasról és este talizok egy nagyon csinos lánnyal :D
2011. aug. 5. 16:18
 25/33 anonim ***** válasza:
na :D gratula ;D így kell ezt (: 14/L
2011. aug. 5. 19:26
 26/33 A kérdező kommentje:
:) nem jött össze xD véletlen leöntöttem a ruháját fülyülőssel xD mindenki röhögött persze én sajnáltam errefel lebaszott és hazament xD
2011. aug. 7. 15:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Talán 15 évesen nem kellene alkoholt fogyasztani.
2011. aug. 7. 15:48
 28/33 A kérdező kommentje:
Talán addig még nem is ittam, és utána se... mert azt sem magamnak vittem, bátyámnak :)
2011. aug. 7. 15:54
 29/33 A kérdező kommentje:
Egész este csak 1 Hell-t ittam
2011. aug. 7. 15:58
 30/33 anonim ***** válasza:

":) nem jött össze xD véletlen leöntöttem a ruháját fülyülőssel xD mindenki röhögött persze én sajnáltam errefel lebaszott és hazament xD"

ez is eléggé, de nekem már az is kamugyanús volt, hogy eddig nem jött össze, és hirtelen randizol egy nagyon csinos lánnyal. álmodj, fiam. ;D

2011. aug. 7. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!