Miért ilyen hülyék és unalmasak az emberek a közösségi oldalakon? (kifejtés)
Talán azért, mert az értelmesebbek már rég eltűntek onnan? És csak az foglalja le magát ilyenekkel, aki unatkozik=unalmas?
Akik pózolós képeket raknak ki miért lepődnek meg hogy csak szexre kellenek?
Aki nem ír semmit magáról, az miért várja hogy bárki is megkeresse?
nem akartam kiforgatni, lehet hogy csak rosszul értelmeztem
nem csak az ismerőseimről van szó, hanem az emberekkel akikkel eddig beszéltem, ebbe beletartoznak az idegenek is
nyilván relatív ha az ember értelmes emberekről beszél, de ha tényleg komolyan érdekel, akkor inkább keress meg privátban, a fentiek csak példák voltak
néha én is nevetek rajtuk, de többnyire már untat.
ez nem ismerősi lista meg üzifal, nincs iwiwem, se facebookom ezeket szennyoldalnak tartom.
nem azzal van bajom hogy van pár ilyen idióta, hanem hogy szinte mindenki azért megy ilyen helyekre hogy mutogassa magát, meg online élje az életét, az ilyennel nem tartom a kapcsolatot mert fel se veszem.
én sem online élem az életem, pont ezért írtam, hogy ez zavar, mert nem lehet olyan embereket megismerni akikkel lehet kezdeni is valamit
mi ez a fakabát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!