A könyvtárba járó lányok unalmasak?
nem azok. még akkor sem föltétlenül, ha fél életüket, nyitástól zárásig ott töltik, főleg vizsgaidőszakban. ;)
(én is szoktam könyvtárba járni, még senki sem mondta, hogy emiatt unalmas lennék. :D)
Bár én nem könyvtárból szerzem be a könyveimet, de nagyon sokat olvasok. Ennek ellenére folyton mosolygok, alapjában véve nagyon vidám személyiségem van, és még sosem mondta senki, hogy unalmas lennék.
Persze... volt olyan, hogy aztmondták... Most komolyan szeretsz olvasni?
Mert a mai fiatalok közül már keveseknek szórakozás az olvasás. (Meggyőződésem, hogy ebben nem csak a technika, hanem a mai korhoz, felfogáshoz nem feltétlenül illő kötelező olvasmányok is hibásak. Megértem, hogy az Egri csillagok alapmű, és el kell olvasnia egy magyar embernek, de talán nem 7. osztályban kell elvenni a gyerek kedvét ezzel a nehéznek mondható könyvel.)Visszatérve... csipkelődnek néha, de igazából ez sosem komoly sértés, inkább csak humor. :)
Nem unalmasak a könyvtárba járó/olvasó lányok :D
15/L
jajjj dehogy:)
én is járok és sztem jó fej vagyok és nem unalmas:)
Én is járok,szeretek olvasni.:)
De azt nem mondták,hogy unalmas lennék.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!