Ha nem vittem vissza pár könyvet már egy éve a könyvtárba, mit csináljak?
Fogalmam nincs,hova lettek a könyvek,kerestem őket nyakra főre.Talán 2x küldtek értesítőt a könyvtártól.
Nem merek visszamenni,nagyon égne a pofám.Mennyit kellene kb kifizetnem?Ha nem fizetek,mi lesz a vége ennek az egésznek?
Első: miért ne tudnák a címét??? Beiratkozáskor kötelező megadni, különben is küldtek értesítőt.
Kérdező: Telefonálj rájuk, hogy bocsi, de nincsenek meg a könyvek, mennyit kell fizetned. Ne halogasd, mert később még több lesz.
Az ár függ attól is, hogy milyen könyvek. (Ritka, pótolható, stb. )
Én egyszer így vettem meg könyvet a könyvtárból, mert nagyon kellett. De barátnőmmel előfordult, hogy osztálytárs kérésére vett ki valamit, aki aztán elhagyta a könyvet. Pár ezret kellett fizetnie.
A késedelmi díj meg folyamatosan ketyeg..
Próbáld megszerezni ugyanazt a könyvet, így őket nem éri kár. (pl. Vaterán, antikvár oldalakon)
Vagy menj be, reménykedj hogy nem fontos könyvek és így esetleg csak az eredeti (5-10 évvel ezelőtti, vagy amikoriak a könyvek) árat kell kifizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!