Milyen gumicsizmát vegyek? Megyek homokzsákot pakolni, deazért nemmindegy, hogy milyen csizmában:S azokaz uncsi sötétzöld meg fekete csizmák már unalmasak.
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:11
1/9 anonim válasza:
A helyedben ezzel nem viccelnék! Akik a gátakon dolgoznak,azoknak kisebb gondjuk is nagyobb annál,hogy milyen színű a csizmájuk. Szánalmas a kérdésed!
2/9 A kérdező kommentje:
most mért?:O én komolyan kérdeztem
2010. jún. 4. 17:17
3/9 anonim válasza:
Nekem kék van, itthoni kertészkedésre tökéletes. Szerintem zsákot pakolni mész, nem divatozni, fölösleges, (és a helyzet komolyságához mérten) nevetséges lenne valami virágmintás vagy akármilyen dizájnos csizmában pakolni. Vegyél egy egyszerű feketét, összekoszolni megfelelő. Ha meg szeretnél egy divatosabbat, akkor azt vedd meg külön.
4/9 A kérdező kommentje:
nekem valami szexi kéne,hátha lesz ott vmi helyes pasi:P sztetek milyen legyen egy szexi gumicsizma?:O
2010. jún. 4. 17:20
5/9 anonim válasza:
mostanába nagyon trendiek a feltünő szinek, de ha iagzán jolakarsz kinzni akkor a kékeslilát ajánlom ami nagyon jol kiegészíti a színét a zsákolással. teleszel a gátolás istennője:P ja és sztem egy egyberész ruhával lenne iagzán egyedi:) a kalapot se felejtsd el:P lehetőleg nagy legyen és fehéres-lilás mint a ruhád:D
6/9 A kérdező kommentje:
ezaz ötlet nemis rossz:O keresek is vmi egyberészeset:P köszike(L)
2010. jún. 4. 17:24
7/9 anonim válasza:
Anyósomnak kis virágocskás fehér van. Szépek is együtt! (mármint a két csizma)
8/9 anonim válasza:
A helyes pasiknak nem a cuki gumicsizmád miatt fogsz feltűnni!
9/9 A kérdező kommentje:
dehogyisnem:D
2010. jún. 6. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!