Ki az a nok kozul aki nem szereti ha aszt mondjak neki hogy asszony?
Figyelt kérdés
Ezt azert irom mert en gyulolom .... egyszeruen az annyira megalazó es serto. En csak szeretnem megtudni hogy ki az aki szinten nem szereti es igy megtudhatnam hogy nem vagyok egyedul ezzel... es lecci ertelmes valaszokat kerek es foleg noktol elore is koszi a valaszokat.2011. júl. 26. 22:13
11/16 anonim válasza:
Onnantól asszony valaki, hogy van férje.
Aki ilyesmin kiakad, az éljen egyedül.
Na pá:D
36 F
12/16 anonim válasza:
Hát én az írásodat megfigyelve vénasszonynak szólítanálak. Ékezete mindenkinek van (nekem sincs magyar billentyűzetem), de nálad nem is csak ékezet meg rövidítés hiba van.
13/16 A kérdező kommentje:
Kösz szépen. Tudod a kritikát nem kértem csak a kérdésemre a választ szóval ha lehet akkor irjatok úgy hogy az nekem is tetszen... lécci tehát ne sértegessetek köszönöm
2011. aug. 7. 20:50
14/16 anonim válasza:
Tündérvirágszálam! Honnan az Isten haragjából kéne tudnia bárkinek, hogy mi az ami neked tetszik? Bár, ha az asszony szó kiveri nálad a biztosítékot, akkor sok minden miatt lehetsz durcika. Ugye, csillagom?
50/N
15/16 A kérdező kommentje:
hát ha jól emlékszek akkor leírtam hogy ne sértegessetek szóval én ezen a módon gondoltam hogy nekem is tetszen !!! :) emigy nem vagyok durcika csak hát gondolom mindenkinek vannak olyan dolgok ami neki nem tetszik és ha nekem ez éppen nem tetszik akkor meg mi van ? attol még nem vagyok durcika!! :)
2011. aug. 14. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!