Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki az a nok kozul aki nem...

Ki az a nok kozul aki nem szereti ha aszt mondjak neki hogy asszony?

Figyelt kérdés
Ezt azert irom mert en gyulolom .... egyszeruen az annyira megalazó es serto. En csak szeretnem megtudni hogy ki az aki szinten nem szereti es igy megtudhatnam hogy nem vagyok egyedul ezzel... es lecci ertelmes valaszokat kerek es foleg noktol elore is koszi a valaszokat.
2011. júl. 26. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha a férj hívja így,az valóban sértő lehet. De ha egy idegen szólít asszonyomnak,akkor nincs benne semmi sértő.
2011. júl. 26. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem ez a megnevezés főként a fiatalabb nőket sérti, akik még attól függetlenül hogy házasok, nem léptek az "asszony korba". Amúgy szerintem nincs ebben semmi bántó vagy sértő.

Egyébként próbálj a helyesírásra odafigyelni, mert szörnyű, ahogy írsz.

18/L

2011. júl. 26. 22:20
 3/16 A kérdező kommentje:
hat sajnos nekem van foleg amikor aszt mondjak hogy asszonysag ettol egyenesen hanyok
2011. júl. 26. 22:21
 4/16 anonim válasza:
szerintem is szar :S olyan mint pl valaki kutyája :D
2011. júl. 26. 22:22
 5/16 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy nem tukor iras de ha el tudod olvasni akk jo Emigy meg nincsenek ekezetek nekem meg stb. En csak mindent roviditek de ez most lenyegtelen.
2011. júl. 26. 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Poénból engem is szokott egy haverom asszonynak hívni:D
2011. júl. 26. 23:15
 7/16 anonim ***** válasza:

én viccesnek találom, hogy az osztályomban ha valakinek már pasija van rögtön asszonynak hívják egymást

amúgy szerintem is sértő, én soha nem megyek férjhez, akkor pedig ne szólítson soha senki asszonynak

2011. júl. 27. 13:17
 8/16 anonim ***** válasza:
szerintem is egy ledegradáló kifejezés, a férfiak és legfőképpen a férj részéről. "az asszony..." nekem még nem mondják, de ha ezt hallanám a kedvesem szájából, tutira elbeszélgetnék vele, hogy ez nálam nem gyerebe.
2011. aug. 3. 18:27
 9/16 anonim ***** válasza:
én
2011. aug. 4. 12:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Mi néha Asszonykámank és Uracskámnak hívjunk egymást, de van, hogy simán. szerintem semmi de semmi rossz nincs benne. Van akinek igen, az kérje meg a Párját, h nem hívja úgy. amúgy nálunk az új sláger Mamesz meg Papesz. :D

Csak lazán emberek!!

23N

2011. aug. 4. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!