Miért van az, hogy aki nem szereti Szíj Melindát, akkor annak azt mondják, hogy irígy rá?
Figyelt kérdés
Mire lennék irígy?a hangjára?arra lehet,hogy ilyen fantasztikusan megjátsza magát!manipulálja a nézőket!Szegény szerencsétlen...!2010. nov. 20. 18:32
1/3 anonim válasza:
Én utálom őt:)) ... vagyis ahogy énekel:) ... ha rajtam mulna már nem lenne a műsorban:).. és nem vok irigy rá ^_^
2/3 anonim válasza:
először kedveltem de most már utálom a sorozatos nyavajgásaival
3/3 anonim válasza:
Jaj ez a "kedvenc" dumám. Nem csak Melindával csinálják ezt. Vannak akiknek ez a kedvenc "érvük". Ha leszólod a kedvencüket ,akkor egyből azzal jönnek hogy "jaaa irigy vagy rá" ...stb. Ez annyira ostoba dolog. Én megértem mikor valaki védi a kedvencét ,mert én is ezt teszem az enyémekkel,de érveljenek ,ne csak dobálózzanak a szavakkal.
Melindának pedig nincs annyira jó hangja,mint amekkora a hírverés körülötte! Többet tudok a családi életéről,mint a zenei dolgairól. Nem sztár alkat. Ő fogja megnyerni a Megasztárt,ebben biztos vagyok. ÉS nagyon sajnálom ,hogy a magyar tehetségkutatók ezen a szinten állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!