S. O. S.! Hány gyereke van Chester Benningtonnak?! Sehol sem találok normális választ. Valahol azt mondják 4, valahol azt, hogy 5!
Nos,azért kéne annyira az infó,mert barátnőm hatalmas rajongó,és 1 hét múlva lesz a szülinapja,és mondta,hogy alig vannak LP-s fanficek,pedig úgy szeretne olvasni!Nah,majd én írok neki:D
Szal javítsatok ki,de én úgy tudom,hogy a legidősebb fia,Jamie,96-os,utána jön Sebastian,ő 2002-es,2006-ban született Tyler Lee,örökbe fogadta Jamei féltesóját,Isaiah-t.Ő mikor született? .Meg még azt is olvastam,hogy örökbe fogadta az unokatesóját.Ez igaz?Ha igen,hogy hívják,hány éves?Ő lenne az a lány,aki a 2009-es kid choice awardson ott volt Chesterrel,a feleségével,és a két gyerekével?
Spouse
Talinda Bentley (31 December 2005 - present) 1 child
Samantha Bennington (31 October 1996 - 2 May 2005) (divorced) 1 child
Ezek szerint csak 2 gyereke van.
már tudom a választ:1 "fiatalkorából",amolyan balesetként:Jamei.Jamie féltestvérét is adoptálta(Isiah),Samanthától 1(Sebastian),Talindától 3(Tyler,és az ikrek)
Az összesen 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!