Mit tegyek ha annyira vonz a "gengszter élet"?
Igen tudom, ami engem vonz az a sok pénz, meg a tisztelet, de azzal is tisztába vagyok hogy lehet egy hét után ideg összeroppanást kapnék attól amit ott látnék...
Ti mit szóltok ehhez? kezeltetnem kéne magam?
Hidd el nem könnyű. (Benne vagyok)
Az egyik ismerősöm ajánlott be a családba.
Vannak jó részei is de vannak rosszak is.
Gyerekkorom óta az akartam lenni. Ahogy betöltöttem a 18-cat beszéltem az ismerősömmel hogy segítsen egy kis pénzt keresni akár illegális melóval. Érdekes módon 15millió forintal tettem meg 250km-t. Veszélyes volt de tetszett.
Pár ilyen meló után tiszta utam volt a nagymenők közé. Szivar, fű, öltöny, luxus autó, ház, pénz, csodás lányok. De lett egy bökkenő: haverokkal a BMW-ben ittasan találtak+a drog a csomagtartóban sem mentett meg minket (én vezettem). Végül 3 évet kaptam.
A börtöben "megkeményedtem". Jó magaviselet miatt 2 év után szabadultam. Okos módun ismét a bűnözést vàlasztottam. Ismét beindultak a dolgok.
97-ben a haverom bizniszelt egy gazdak kokós csávóval. Átb@szta.
Meghalt.
Aztán a mocskos zsaruk pár haveromat elkapták sikkasztás miatt. 15 évet kaptak. Leghamarabb 2015-ban szabadulhatnak.
Én a barátnömmel új életet akartam kezdeni. Most Angliában lakunk. Tisztában vagyok benne hogy akár holnap reggel arra ébredhetek hogy a pisztoly a fejünkhöz van tartva aztán meg is lesz húzva.
Nekem tetszett az élet. Az elmúlt 3 év nehezebb volt otthon Budapesten. Nagyon furcsán néztek a haverok már rám. Tudtam hogy megakarnak őlni. Ezért is menekültünk addig akíg lehet.
2 éve költöztünk el.
Hmm. Igazából jó élet volt. Olyan amilyet akartam.
Egyben nehéz is valamilyen szinten. 56 éves vagyok.
Gondold át hogy mit akarsz.
Írd le hogyan döntessz vagy írj üzenetet...érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!