Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha annyira vonz a...

Mit tegyek ha annyira vonz a "gengszter élet"?

Figyelt kérdés

Igen tudom, ami engem vonz az a sok pénz, meg a tisztelet, de azzal is tisztába vagyok hogy lehet egy hét után ideg összeroppanást kapnék attól amit ott látnék...

Ti mit szóltok ehhez? kezeltetnem kéne magam?

2011. júl. 26. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van hobbim,járok szórakozni meg minden,de úgy érzem kellene valami izgalom,persze azt én is tudom az egy teljesen más világ és lehet nem bírnám sokat.
2011. júl. 28. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, túl sok lenne az izgalom:D Keress izgisebb hobbit, bár nem tudom most mivel múlatod az időt. A bűnüldözés is izgalmas lehet:D Bár abból nem lehet meggazdagodni:(
2011. júl. 28. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem túl sokat ülsz a tévé előtt, tuti onnan fogott meg a gengszter élet. de a gengszterkedésnek is vannak különböző fajtái, nem mindegy, melyikbe akarsz bekerülni. ha ennyire bejön, úgy keress egy bandát, ahova bevesznek és próbáld ki, hogy milyen. ha bejön, csináld - persze egészséges keretek között, másoknak/ban kárt nem okozva; ha nem jön be, úgy szállj ki. vagy egyáltalán ne próbáld ki, és akkor csak marad a vonzalom, és újra felteheted ugyanezt a kérdést idefent.
2011. aug. 1. 01:45
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Hidd el nem könnyű. (Benne vagyok)

Az egyik ismerősöm ajánlott be a családba.

Vannak jó részei is de vannak rosszak is.

Gyerekkorom óta az akartam lenni. Ahogy betöltöttem a 18-cat beszéltem az ismerősömmel hogy segítsen egy kis pénzt keresni akár illegális melóval. Érdekes módon 15millió forintal tettem meg 250km-t. Veszélyes volt de tetszett.

Pár ilyen meló után tiszta utam volt a nagymenők közé. Szivar, fű, öltöny, luxus autó, ház, pénz, csodás lányok. De lett egy bökkenő: haverokkal a BMW-ben ittasan találtak+a drog a csomagtartóban sem mentett meg minket (én vezettem). Végül 3 évet kaptam.

A börtöben "megkeményedtem". Jó magaviselet miatt 2 év után szabadultam. Okos módun ismét a bűnözést vàlasztottam. Ismét beindultak a dolgok.

97-ben a haverom bizniszelt egy gazdak kokós csávóval. Átb@szta.

Meghalt.

Aztán a mocskos zsaruk pár haveromat elkapták sikkasztás miatt. 15 évet kaptak. Leghamarabb 2015-ban szabadulhatnak.

Én a barátnömmel új életet akartam kezdeni. Most Angliában lakunk. Tisztában vagyok benne hogy akár holnap reggel arra ébredhetek hogy a pisztoly a fejünkhöz van tartva aztán meg is lesz húzva.

Nekem tetszett az élet. Az elmúlt 3 év nehezebb volt otthon Budapesten. Nagyon furcsán néztek a haverok már rám. Tudtam hogy megakarnak őlni. Ezért is menekültünk addig akíg lehet.

2 éve költöztünk el.

Hmm. Igazából jó élet volt. Olyan amilyet akartam.

Egyben nehéz is valamilyen szinten. 56 éves vagyok.

Gondold át hogy mit akarsz.

Írd le hogyan döntessz vagy írj üzenetet...érdekel.

2013. ápr. 8. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Legyél az ha az akarsz lenni. Ha nem vagy kemény akkor meg ne menj bele. Ennyi.
2014. máj. 19. 21:40
 16/16 PRINCE Gabor válasza:
13-ast annyival egészíteném ki, hogyha ki akarod próbálni, akkor nincs olyan, hogy kiszállás. Ez a legnagyobb tévhit a témával kapcsolatban. Ha egyszer belépsz akkor vagy bent maradsz és kinyírnak, vagy bent maradsz és túléled. Lehet, hogy megpróbálsz kiszállni, lehet azt hiszed majd, hogy sikerült, mondjuk 5 évig nem keresnek és örülsz. Viszont valamikor keresni fognak, zsarolni, és emiatt örökre a maffia rabja maradsz. Nincs kiszállás.
2021. febr. 2. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!