Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így ezzel? Mit tegyek?

Más is van így ezzel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő:

Iskolaidőben alig vártam, hogy kezdődjön végre a vakáció. Elterveztem, hogy nagyon sok mindent fogok csinálni. Helyette itt ülök a gép előtt egész nyáron és semmi értelmeset nem csináltam. Egyszerűen semmihez nincs kedvem. Elterveztem pl. azt, hogy szünetben sokat fogok tanulni a nyelvvizsgára. Hát abból se lett semmi. Alig tanultam valamit. Szerelmi bánatos is vagyok lehet az is rátesz egy lapáttal. A szüleim reggeltől estig dolgoznak. Nyaralni csak egyszer voltunk az is kész katasztrófa volt.

Persze segítek a szüleimnek meg minden.

Van valaki akinek hasonló problémája van?

Ha kíváncsiak vagytok még valamire kérdezzetek!

Köszönöm!

2011. júl. 23. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én se csináltam még semmi értelmeset csak itt ülök a gép előtt mindig, bár én nekem tanulni eszembe se jut nyáron (én még csak most leszek középiskolás amúgy) nyaralni egy hetet voltam, azon kívül semmi. Unom az egész szünetet. De nekem az a különbség hogy lenne kedvem sok mindenhez csak nincs rá lehetőségem megcsinálni.
2011. júl. 23. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyanezt csinálom én is. Csak filmet nézek, itthon ülök, segítek anyának és ennyi. Annyi a különbség, hogy én nyaralni sem voltam, de szerintem nem is megyünk sehova.

Sok mindent terveztem én is, de nem visz rá a lélek.:S

Akaratgyengék vagyunk. :D

Persze, azt lehetne csinálni, hogy egyik nap felkelsz, és bármennyire nem akarod de már csak azért is rászánod magad és megcsinálod azt, amit elterveztél! Hát ha így könnyebben fog menni:). csak át kell lépni egy határt.

2011. júl. 23. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

dettó. utolsó pontosan leírt engem is..:D

én is csinálnék sok mindent csak nálam meg az a baj, hogy nincs egy fillérem se....

2011. júl. 23. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nekem sincs pénzem. :D

A környék sem túl jó, unalom az egész város.

Úgyhogy ez van.:D

2011. júl. 23. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
én is egy csomó mindent elterveztem és énse csináltam még semmit de szerintem már nem is fogok mert mindjárt jön a suli
2011. aug. 10. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

15:10-es vagyok

Itt is nagyon unalmas ahol én lakom, igaz közel van a főváros, de ahhoz meg pénz kellene, de nincs egy petákom se:D Hát igen, jön az iskola, már nincs sok idő csinálni valamit....

20L

2011. aug. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!