Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e értelme élnie egy ilyen...

Van-e értelme élnie egy ilyen semmirekellő parazitának, mint én vagyok?

Figyelt kérdés

Ötvenes munkanélküli parazita vagyok, csak teher mindenkinek, már tényleg semmi nem sikerül, még takarítónőnek sem kellek. A családom, barátaim elhagytak, (megértem őket), rám már nem számíthatnak, senki lettem.

Még az öngyilkossághoz is gyáva vagok.

Minek él egy ilyen?

2011. júl. 22. 12:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést. Te kis 16 éves, Neked emberségből jeles! Nagyon jól esett, amit írtál.Köszönöm! Eddig mindig felálltam, de most nem megy...most nem megy.
2011. júl. 22. 12:49
 22/37 anonim ***** válasza:
40%

Sajnos az ilyenek veszítik el a reményt és az élni akarást, mint te és nem az olyanok, mint a 12:31-es hozzászóló, pedig az olyanok nélkül egy szebb, normálisabb világban élnénk. Na, mindegy.

Eszedbe ne jusson meghalni! Írtad, hogy a gyereked beteg. Neki szüksége van rád.

Sajnos manapság tényleg nem olyan könnyű munkát találni, sokaknak még alkalmit is nehéz, de nem szabad feladni, még a legnehezebb körülmények között sem.

Én is éreztem már úgy, hogy nincs tovább, aztán mégis sikerül talpra állni és teljesen váratlan fordulatok történtek az életemben, úgyhogy most már örülök, hogy nem adtam fel akkor.

2011. júl. 22. 12:50
 23/37 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok:

a nagyapámnak azt mondták 45 évesen mikor a szivére műtötték hogy nem fog sokáig maximum 1év

és ő 92 évesen halt meg egy felelőtlen nővér miatt gondolj bele még előtted is emnnyi minden van kívánom hogy 50 év mulva arról beszélhessünk hogy milyen jó lenne még élni:)

2011. júl. 22. 12:56
 24/37 A kérdező kommentje:

Ez igazán kedves:) De mi már 20 éve küszködünk, az alapbetegséget (rosszindulatú daganat) követte egy még rosszabb, mindig reménykedtem, mindent elkövettünk már, rengeteg orvos vizsgálta pici kora óta, de most már azt mondták, nincs tovább...

Igen, nem szeretném most magára hagyni, de most olyan kilátástalannak tűnik minden.

2011. júl. 22. 13:01
 25/37 anonim válasza:

Megint a 16 éves vagyok :)Köszönöm!

Tudom, hogy nagyon nehéz, és hogy nem megy...Mármint el tudom képzelni, és nagyon sajnálom...de ahogy írták, már csak a ygereknek is szüksége van, hogy ott legyen az anyukája mellette! :) Hidd el, a szeretet csodákra képes!

És tényleg nehéz elképzelni, hogy ilyenkor lesz jobb...De lesz. Én voltam mélyponton, közel sem fogható a tiedhez, csak olyan "kamasz mélypont", de ott tartottam, hogy megfordult a fejemben az öngyilkosság, de rájöttem, hogy azzal mire megyek? Még nem éltük le az életünket,rengeteg minden történhet veled, még 50 év után is. Tuti volt már olyan az életedben, hogy váratlanul történt valami jó dolog. Nem szabad feladni, segítünk, amiben tudunk, de talpra kell állni, mert lesz boldogság még az életedben, rengeteg, tudom. NAgyon sok lelki erőt csinkívánok neked, és ha valamiben tudok segíteni, csak szólj!

2011. júl. 22. 13:04
 26/37 anonim ***** válasza:

A 16 éves második megszólalását megkönnnyeztem.

A ma 12:30 és 12:32es, amúgy 33F

2011. júl. 22. 13:08
 27/37 anonim ***** válasza:

"A családom, barátaim elhagytak, (megértem őket), rám már nem számíthatnak, senki lettem."

Akkor most egyedül vagy,vagy ápolsz valakit??? Mert a kérdésedben erről egy szót sem írtál csak azt,hogy 50 évesen nincs munkád,és mindenki elhagy...

2011. júl. 22. 13:09
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyedül, a tágabb családom hagyott el, a fiam rám van utalva. Férjem is van, tehát a szúk családom ők megmaradtak nekem, csak azok hagytak el, akiknek egykoron sokat segítettem, de ma már nem ismernek, koldulni pedig nem fogok. Se pénzt, se szeretetet.(Remélem, odáig nem jutok)
2011. júl. 22. 13:24
 29/37 A kérdező kommentje:
Most el kell mennem, mert most kapja a fiam a következő kezelést, ha már jobban lesz, és lesz még lelkierőm, este feljövök. Köszönöm az együttérzéseteket mégegyszer.
2011. júl. 22. 13:27
 30/37 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, miért lennél parazita, normális vagy? A fiaddal mi lenne nélküled. Ismerőseid szégyelljék magukat, de sajnos jellemző. Ne add fel, tudom közhelyesen hangzik, de legyél egy kicsit pozitív. Magadat ne hibáztasd, sajnos a munkanélküliség nem csak téged érint, nem te vagy rossz.
2011. júl. 22. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!