Van-e értelme élnie egy ilyen semmirekellő parazitának, mint én vagyok?
Ötvenes munkanélküli parazita vagyok, csak teher mindenkinek, már tényleg semmi nem sikerül, még takarítónőnek sem kellek. A családom, barátaim elhagytak, (megértem őket), rám már nem számíthatnak, senki lettem.
Még az öngyilkossághoz is gyáva vagok.
Minek él egy ilyen?
Milyen idióták vagytok!!!!
És ilyenek vagyunk mi emberek??? Ha padlót fogott valaki még csak azért is belerugunk egy utolsót.
Kívánom a kérdezőnek, hogy minél hamarabb helyre jöjjenek a dolgai, a sok bunkónak pedig, hogy ők is éljék át ezt a helyzetet és rajtuk is ilyenek segítsenek.
jaj megint egyszerre írt mindenki! :)
Nem akartam bunkózni. De eddig csak rosszakat írtak. Bocsi.
Akinek nem inge...
ne sajnáltasd magadat! hanem fel a fejjel! ÉLNI mindig van értelme! nagyobb gyávaság sz öngyilkosság!
attól, hogy nem vagy sikeres a munkában a világon még vannak ezer más szebb dolog!
pl: sportok- kitisztítja a fejed, nyugodtabban látod a világot!
állatok- ha nincs igazi barátod, egy állatben sose fogsz csalódni, ha megfelelően bánsz vele!
önkéntes- menj el nehéz sorsú embereknek segíteni, és egyből látni fogod, hogy nem is olyan rossz az élet!
alkotás- próbálj meg minden nap alkotni valamit, finom ételt, vagy valami kézzel készített apróságot!
és ami mindennél fontosabb: szeresd és tiszteld önmagad! írd le az érzéseidet egy naplóba, lásd magad kivülről! hozd ki minden napodból a legjobbat!
próbálj kicsit jóban lenni az emberekkel, ismerkedj, hidd el van olyan ember aki téged is megért, ha tudsz szeretni és elfogadni!
probléma MINDIG van, legyen kihívás megtalálni a megoldást!
ja és NE foglalkozz a sok negatív barommal! tudod, aki ilyet ír neked, az agyilag nincsen rendben!
Írj egy kicsit többet magadról!
Eddig hol dolgoztál, milyen végzettséged van, mivel lennél elégedett, hol laksz, falu, vagy város, stb.
Ez így tényleg kevés infó.Rengetegen vannak ilyen helyzetben, de ismerek olyan 60-as nőt, akinek sikerült nyugdíj mellett is munkát találnia.
Nem mások adójáből írok, segélyt még soha nem kértem, ás nem is kaptam, valamikor volt jó állásom, a megtakarításaimból élek, meg alkalmi munkákból. A gyerekem gyógyíthatatlan beteg, az orvos szerint már nincs remény, a barátaimnak nagyon sok mindent intéztem, segítettem, de most már nem ismernek, én pedig nem kérek segítséget.
Most kicsit úgy érzem, nincs tovább... tényleg csak panaszkodni akartam, kicsit a "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" stílusban..... de nem volt jó ötlet, már megint buta és naív voltam.
Ezért hal meg ilyen sok ember..Itt irjátok biztassátok az öngyilkosságra. Nyomorultak.. :@
Nézd a dolgok jó oldalát. Keress olyan munkát amit szeretsz. Szerintem sok olyan ember van a földön aki megbecsülne téged. Én is ilyen hátrányba voltam de talpra álltam és minden sikerült. :) Igaz gyárban dolgozok de sokkal jobb mintha semmit se tennék. :)
akik azt üzenték ennek a szegény elkeseredett embernek, hogy feküdjön a vonat alá..
azoknak üzenem, hogy az ilyen dögöljön meg, ne a normális ember, akit tényleg bánt ha nincsenek rendben a dolgai!
undorító és sajnállak titeket..
a kérdésedre a válasz:van:)
nem tudom a sok bunko válaszoló mit képzel magáról? azt se tudjátok ki ő és szidjátok olyanokat mondani hogy feküdjön a vonat alá meg ilyenek szégyeljétek magatokat
sajnálom a gyerekedet és téged is hidd el (tudom hogy nehéz) de lesz még jobb az életed mindenki életében vannak mélypontok és vannak olyan hónapok évek amikor gondtalanul él
gondolj arra hogy most te a legmélyebb ponton vagy a hegy lábánál de ha sikerül megmászni a hegyet milyen szép is lesz a kilátás
ha sikerül most megmutatni magadnak és mindenkinek hogy többet érsz mint azt gondolják vagy mint azt gondolod és nem adod fel akkor valamikor lehet hogy 1 hét mulva lehet hogy 5 év mulva de valamikor jobb lesz hidd el nekem ha te is akarod akkor jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!