Ennyire semmirekellő lettem a saját hazámban? Miért nem tudom a Debrecen mai meccsét TV-n nézni, amikor fizetek 11 ezer forintot csak TV-re?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 21:42
1/9 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy sokakat érdekel ez a meccs.és közvetíteni kellett volna? Egyébként meg miért fizetsz 11.000.- ft-ot,én csak 2-tőt fizetek,és így is alig van olyan műsor,amit megnézek.
2/9 anonim válasza:
Miért, nincs adás? Vagy mi a gond?
3/9 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod, hogy a sz.r focimeccseket nem közvetítik. Azokért egyáltalán nem kár.
4/9 anonim válasza:
omg...digisporton most adják-.-"
5/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy a "haza" és "semmirekellő" szavak hogyan illenek össze olyan szavakkal mint focimeccs, és tv?!?!
Fizethetsz 30.000 ft-t is, de ha nincs Digisportod vagy mid, akkor nem fogsz tévében lokimeccset nézni. Nézzél neten.
6/9 A kérdező kommentje:
Tettem már fel pár kérdést az oldalra, de ennyire nívótlan válaszokat még nem kaptam, azért köszi!
2009. szept. 16. 22:04
7/9 anonim válasza:
Mi 3800-at fizetünk mégis tudjuk fogni... lehet szolgáltatód kellene váltanod
8/9 anonim válasza:
Ha már annyira idiót vagy, hogy nem írod le, miért nem tudod nézni a meccset ,akkor továbbra is ilyen nívótlan válaszokat fogsz kapni.
Kb, mintha én tenném fel ezt: Ennyire béna vagyok, hogy nem tudom elmosogatni az üvegpoharakat??
Kb. ennyi infóból mi jön le neked? Máskor írjál értelmes kérdést, és értelmes választ fogsz kapni.
9/9 anonim válasza:
gyere meccsre,én ott voltam ;) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!