Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs facebookom, akkor most...

Nincs facebookom, akkor most hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Találkoztam ma egy volt osztálytársammal.

Beszéltünk, jó pofizott, stb.

Ő: Majd megjelöllek facebookon, fenn vagy gondolom!!!

Én: Rosszul gondolod.

Ő: Mert? Mindenki fenn vagy, minden osztálytárs és ..

Én: NEM VAGYOK.

Ő: Jó, oké. Érdekes..

Én: Ok.

Ő: Pedig ott szervezzük a osztálytalálkozót, amin nem voltál múltkor, jössz?.

Én: Majd meglátom. (Én veletek egy asztalnál? Soha !)

Gondolom, Nekem kellett volna magam hülyének érezni, hogy nem vagyok facebookon??

De ellenben azokkal, akik 32161 képpel (barátnő,újszülött,nyaralás), 1354 ismerőssel kompenzálják az ismerősök előtt a nyomorúságos életüket, testi fogyatékosságukat, én teljesen boldog vagyok ezek nélkül.

1 olyan ismerőm van az életben, aki szintén nincs fenn egyik ilyen oldalon sem, és a google számára is ismeretlen. Azt hiszem ő a legnormálisabb mind közül. Lehet vele beszélni, van véleménye mindenről, jó társaság, roppant nagy ész.

2011. júl. 21. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem sincs, kb mert antiszoc vagyok, egyébként sem kedvelem az osztálytársaim
2011. júl. 21. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy vagyok ezzel, mint 13:39. Regisztráltam, de nem vagyok függő, pl. ha most örökre beszűntetnék a faszbúkot, kb. egy vállvonás lenne a reakcióm. Jó dolognak tartom, de simán meglennék nélküle is. És nem a facebook függvénye, hogy normális vagy-e vagy nem.
2011. júl. 21. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a legnormálisabb
2011. júl. 21. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:

hogy egy demotiváló bölcsességet idézzek: az internet nem teszi hüyébbé az embereket, csak elérhetőbbé a hülyeségüket

[link]

természetesen a nagy antifészbúkosoksem különbek a másik csoportnál

fúj fészbuk én iwiwezek - jót nevettem :)

ha úgy nézzük a közösségi oldalak olyanok mint az alkohol. kialakítanak egy függőséget, amiben kiélheted a hülyeséged, és lenyugszol. jelen esetben az exhibicionizmust

2011. júl. 22. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
nem vagy hülye, mert nem létezel
2011. aug. 27. 01:31
 16/16 jóválasz10 válasza:
Hétköznap facebook szombaton VV vasárnap X Faktor...ez nem élet.tök gáz a facebook mindenkinek az van igy má nem menö hanem ciki ha van
2011. nov. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!