Nincs facebookom, akkor most hülye vagyok?
Találkoztam ma egy volt osztálytársammal.
Beszéltünk, jó pofizott, stb.
Ő: Majd megjelöllek facebookon, fenn vagy gondolom!!!
Én: Rosszul gondolod.
Ő: Mert? Mindenki fenn vagy, minden osztálytárs és ..
Én: NEM VAGYOK.
Ő: Jó, oké. Érdekes..
Én: Ok.
Ő: Pedig ott szervezzük a osztálytalálkozót, amin nem voltál múltkor, jössz?.
Én: Majd meglátom. (Én veletek egy asztalnál? Soha !)
Gondolom, Nekem kellett volna magam hülyének érezni, hogy nem vagyok facebookon??
De ellenben azokkal, akik 32161 képpel (barátnő,újszülött,nyaralás), 1354 ismerőssel kompenzálják az ismerősök előtt a nyomorúságos életüket, testi fogyatékosságukat, én teljesen boldog vagyok ezek nélkül.
1 olyan ismerőm van az életben, aki szintén nincs fenn egyik ilyen oldalon sem, és a google számára is ismeretlen. Azt hiszem ő a legnormálisabb mind közül. Lehet vele beszélni, van véleménye mindenről, jó társaság, roppant nagy ész.
hogy egy demotiváló bölcsességet idézzek: az internet nem teszi hüyébbé az embereket, csak elérhetőbbé a hülyeségüket
természetesen a nagy antifészbúkosoksem különbek a másik csoportnál
fúj fészbuk én iwiwezek - jót nevettem :)
ha úgy nézzük a közösségi oldalak olyanok mint az alkohol. kialakítanak egy függőséget, amiben kiélheted a hülyeséged, és lenyugszol. jelen esetben az exhibicionizmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!