Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is szokott beszélgetni...

Más is szokott beszélgetni magával?

Figyelt kérdés

Úgy értem pl:

-"Rá kéne gyújtani"

-"Nem kéne rágyújtani"

-"Akkor beletesszük a borsot a levesbe"

-"Na jó még egy kicsit"

vagy ténylegesen hosszab dolgokről kétoldalról érvelve...

2009. ápr. 3. 02:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen elég sokszor van ez így!:) Néha még azt is megkérdezem magamtól, hogy normális vagyok-e, hogy magammal beszélgetek. De van előnye is, nem dumálok vissza saját magamnak!!!:D:D:D:D:D
2009. ápr. 3. 12:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Teljesen megnyugodtam, és szerintem sokan vagyunk ezzel így!

Köszönöm!

2009. ápr. 3. 15:20
 13/21 anonim válasza:
100%
én de sokat beszélek magamba ezért szeretnek a többiek mert magamat adom am ha ezt elolvastad majd válaszolj már az egyik kérdésemre hogy hohyan lehet kérdést irni?
2009. ápr. 3. 15:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen rákattintasz bal alul az új kérdés ikonra. Ha már abba témába vagy, ahova a kérdésed akarod írni, és egyből kiadja.
2009. ápr. 3. 15:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam..A régi lakásunk lépcsőházába mostam fel még anno,és bennt felejtettem vmit a lakásba,bementem érte és nemtaláltam.Mondom hát ezt nem hiszem el hol lehet?Hova tetted?(mert E/3-ba beszélek:D),és erre jön a szomszéd.Azt mondja:Beszélhetnék anyuddal, kihívnád?mondom nincs itthon.aztmondja akkor a nevelőpád?mondom ő sincs.mondja akkor akivel beszéltem.Mondom egyedül vagyok itthon.Nem nézett hülyének :D
2009. ápr. 3. 16:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam de nem válaszolgatok vissza de a gyakoribb az hogy megteremtek magamnak egy világot és este lefekvéskor mindig fejlesztgetem de van durvább is keverem a való és ezt képzelet világot néha még sírok is miatta xD !
2009. ápr. 3. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En is szoktam :D Nagyon elvezem sajat tarsasagom :D
2009. ápr. 3. 21:06
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

szoktam: D

nekem volt egy osztálytársam,és mindig kiközösítette mindenki.ő minden szünetben megbeszélte magával a dolgokat. néha még répülni is próbált. .:'DDD

2009. ápr. 3. 23:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

a szomszédnénis válaszoló vagyok.Eszembe jutott,hogy még amikor tvzek is szoktam beszélni a film szereplőihez h fuss,hülye vagy?neeee.ááá..stb:D

amugy a volt sulimba volt egy lány,aki szintén magával beszélt egy kitalált nyelven,mert aztmondta magáról h egy autó,és h kihaltak a társai,meg órán berregett,meg szünetbe autót játszott.. xD de iszonyat durva volt a csaj ahogyan rohangált a folyosón és üvöltött h mindjárt elüt valakit..:D

2009. ápr. 4. 00:43
 20/21 A kérdező kommentje:

Meg hiszem azt!

Hány évesek voltatok akkor?

2009. ápr. 4. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!