Szokott még a mai fiatalság valóban szóban beszélgetni?
csak msn-enen szoktam beszélgetni a barátaimmal.
nem túl jó, de minden barátom akkora kocka, hogy egész nap a gép előtt ül. pedig a szomszédban laknak.
én személyszerint utálom az msn-t mert egyáltalán nem közvetit érzelmeket, arcmimikát ilyeneketet...teljesen személytelen.
szívesebben telefonálok csak azért anyuék megölnek mert 2000 ft-ot lazán lebeszélek egy hét alatt...
találkozni nem nagyon szoktunk mert mindenkihez buszozni kéne...de amikor itt a közelben volt barátnőm akkor naponta találkoztunk és dumáltunk személyesen :)
Én sem értem az msn mániát...:S
16/L
Ez nem csak a fiatalok jellemzője. Anyám nyugdíjas de ahelyett,hogy átmenne a MÁSODIK SZOMSZÉDJÁHOZ Inkább iwiwen nézegeti a családi fotókat.Az utcában ahol lakik 10 ember van neki bejelölve! Csak nevetni tudok rajta.
Amidala
Nem, mindenki kussol.
...persze hogy szoktak... szerintem te is láttál már embereket beszélgetni az utcán, nem?
én igyekszem összetartani a kisebb csapatot, remélem sokat tudunk majd találkozni még a szünetben. az én kivételemmel mindenki erős gimibe jár, és alig marad idejük(messze lakunk egymástól).
De bnőmmel, aki ugyanott lakik mint én vagy egy suliba járunk, velük még hétköznap, suli után is szivesen találkozok! *.* Sajnos sokan laknak tőlem messze, vagy nem is Bp-n... :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!